Красивата част от Морската градина в Бургас ще се преобрази

...
Красивата част от Морската градина в Бургас ще се преобрази
Коментари Харесай

Ваня Кирова за модния подиум без аналог до самия морски бряг

Красивата част от Морската градина в Бургас ще се преобрази в най-големия фешън подиум по време наBURGAS SUMMER TRENDS. Грандиозното събитие ще се организира на 29 юли пред Гранд хотел и СПА Приморец. Ревюто ще посрещне на червен килим до самия морски бряг топ хубавици, фешън марки, дизайнери, стилисти, показващи настоящите фешън денденции на лятото.

Организатор на събитието е Ваня Кирова, с изключение на формален представител на организация „ Интер Моделс ”и районен представител на „ Мис България ” заЮжното Черноморие, тя е лицензиантна десетки състезания за хубост, измежду които„ Мисис Бургас ” и съорганизатор на първите бизнес награди в регионаBurgas Business Awards.

В ефира на Дарик, тя показа, че ревюто ще бъде същински звезден театър.

" Пред публиката ще дефилират луксозните носителки на короната „ Мисис Бургас “ и „ Кралица на Бургас “ през годините, наред с други красиви дами от „ Интер моделс Бургас “ и „ Интерсаунд. “ Те ще покажат най-актуалните оферти на топ дизайнери и стилисти в тоалетите и аксесоарите, грима и прическите и всичко належащо за безупречната съвършена женствена визия през летния сезон.За положителното въодушевление ще се грижат надарени бургаски музикални реализатори, които ще добавят атмосферата на събитието ", описа Ваня Кирова.

Цялото изявление с нея, чуйте в звуковия файл:

Лице на грандиозния фешън ивент е „ Мисис Бургас 2023 “ Татяна Ламбова, която театралничи на визията за промоция на събитието в неповторима алена рокля на асеновградския дизайнер Стоян Радичев.

Повече за събитието можете на научите, а в случай че желаете от в този момент да заявите наличие си, на телефон0893805836.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР