Красивата актриса Яна Маринова показа на тв водещия Николаос Цитиридис

...
Красивата актриса Яна Маринова показа на тв водещия Николаос Цитиридис
Коментари Харесай

Яна Маринова учи Цитиридис да танцува танго - slava.bg

Красивата актриса Яна Маринова сподели на тв водещия Николаос Цитиридис по какъв начин се танцува танго с пръчка, която се поддържа сред гърдите на двамата сътрудници, с цел да съблюдават отдалеченост и в това време да се стремят буйно един към различен.

В "Шоуто на Николаос Цитиридис " по бТВ тя изясни, че по същия метод преди зрелище кара да влезе в ритъма на тангото сътрудника си Свежен Младенов, с който са двойка в спектакъла „ Любовни писма “. Преди изключителното състояние той се играеше един път месечно в Сити Марк Арт Център и пътуваше интензивно из цялата страна. Първото, което ще направи откакто карантината завърши, е в действителност да научи Николаос Цитиридис да танцува, даде обещание Яна.

Актрисата не скри, че и в тази обстановка продължава да работи: „ Търся нови текстове и функции, които ме предизвикат и имам какво да кажа “. Спектакълът на режисьора Георги Михалков „ Любовни писма “ преди дни беше показан онлайн.

„ Онлайн зрелище до момента не ми се беше случвало и се оказа, че е пъклен мъчно – има камера, само че няма повторения. В театъра публиката те води, ти я усещаш, вдъхваш я, чувстваш я и тя те възпламенява. Когато обаче я няма, а има камера без опция за повторения е вледеняващо “, изясни Яна Маринова

С времето онлайн постановките ще станат нещо обикновено, в случай че са положителни, несъмнено, допусна актрисата.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР