Красивата актриса и тв водеща на актуалното риалити на NOVA

...
Красивата актриса и тв водеща на актуалното риалити на NOVA
Коментари Харесай

Стана страшно в NOVA: Най-голямата попфолк звезда е минала п...

Красивата актриса и тв водеща на настоящото риалити на NOVA е обичана на волейболиста сега, само че преди нея през леглото му е предходна най-голяма попфолк звезда

Актрисата и водеща на Игри на волята Ралица Паскалева е щастлива с волейболната звезда Теодор Салпаров от пет години, а в предишното спортистът изживява къса любовна случка с фолкпевицата Преслава, написа Галерия.

Аферата му с изпълнителката е през лятото на 2016 година, когато двамата се забавляват в хитови нощни клубове по морето и Теди нееднократно попада в нейната компания.

Говори се, че даже Преслава е отговорна за развода му с тв водещата Бойка Делиева. Страстта сред Салпаров и Преслава обаче изгаря бързо и двамата схващат, че всичко сред тях е било просто привличане и нищо съществено не може да се получи.

По-късно тя среща актуалната си половинка Павел, а Салпаров се влюбва в красивата актриса Ралица Паскалева, която таман е завършила трагична връзка с сътрудника си Башар Рахал. Общи другари срещат Теди и Ралица. Отначало единствено си пишели известия, след това от ден на ден почнали да се търсят по телефона и не спирали да си приказват.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР