Красива зряла младоженке, Виж се сега само пет години след

...
Красива зряла младоженке, Виж се сега само пет години след
Коментари Харесай

Писмо до 42-годишното ми Аз, в навечерието на втората ми сватба

Красива зряла младоженке,

Виж се в този момент единствено пет години откакто първият ти брак завърши. На 42 си и на следващия ден се омъжваш.

Измина цяла година откогато се срещна с този страховит мъж на голф шампионата. При срещата ви и двамата почувствахме тази мигновена химия, която отвори сърцата ви за пръв път след толкоз време. След три месеца бяхте сгодени и сватбеното обмисляне още веднъж стартира.

Разбира се, ти си наясно, че имате разлики.

Начинът ви на връзка се разграничава доста и макар, че това те притесняваше, химията посред ви бе толкоз мощна и чувството, толкоз прелестно, че ти с лекост загърби този червен байрак по пътя.

С наслаждение ще планираш сватбата си; тъй като първата бе планувана от майка ти и по-скоро бе нейна в сравнение с твоя.

За страдание Силви, толкоз си фокусирана върху основаването на мечтаната женитба, че когато нещата не вървят по проект и той ти предлага да преосмислите концепцията ти си напълно срещу.
 g unsplash.com  Аксесоар за заплащане Edna предлага Аксесоар за заплащане
Двамата се обичате и половата химия посред ви е мощна, само че ви липсва другарство и както сама знаеш, това значи, че няма да съумеете да се справите с проблемите дружно. Връзката Ви няма да израстне и да се развие. Ще се опиташ да поправиш това, което куца в брака ти, само че по този начин единствено ще го отблъснеш.

Но с помощта на дълбоката химия и обич посред ви ще започнете фамилни съвещания, които ще ви оставят по-изтощени отвсякога.
 g unsplash.com
Бракът ви ще е все по-напрегнат и на втората ви годишнина, ще го погледнеш в очите и ще кажеш "ако можех да ти подаря един подарък, то той щеше да е диалог, същински, откровен, който да може да реши проблемите ни ". А той ще ти отвърне "ако можех да ти дам подарък, то той щеше да е човек, който да те направи щастлива. "
 g unsplash.com
Тези думи ще са началото на странствуване към самата себе си, странствуване на което ще схванеш за какво предходните ти връзки са се провалили. Всичко, което ще научиш от него, ще ти помогне да изградиш връзката, която постоянно си желала - тази която имаш сега - в която си обвързвана с мъж, с който ти е добре във всичко и на всички равнища.
 g unsplash.com
Ще видиш по какъв начин тази връзка трансформира живота ти за положително и ще ти се желае да научиш други дами онлайн по какъв начин да открият любовта. Когато тези дами ти пишат, ти ще схванеш кой са твоите неточности и респективно техните и ще бъдеш признателна за това, което си научила.

С обич, Силви, 42 година

Автор: Силвия Стаменова

Вижте още:
Най-големият зложелател на дамите са дамите За еуфорията и всички осъзнали се Любовната спекулация: най-хубавата неточност, която съм правила в миналото Моят другар депресията Отсрещният бряг е постоянно близо Човекът, който извади най-хубавото у мен
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР