Красива заря озари небето над Димитровград снощи, а поводът е

...
Красива заря озари небето над Димитровград снощи, а поводът е
Коментари Харесай

Димитровград дълго ще помни този ден! Полицаят Делян падна на колене в локвите, прозорците на кметството светнаха и...

Красива заря озари небето над Димитровград нощес, а мотивът е необикновено предложение за брак. Почти 5-минутни илюминации ознаменуваха едно заветно " Да ", което 25-годишният служител на реда Делян Динев извоюва от дългогодишната си другарка Велизара. Въпреки дъжда той падна на колене в локвите с пръстен в ръка и попита ученическата си обич дали ще се омъжи за него.

Прозорците на кметството светнаха във формата на сърце, а над площада в близост се понесоха звуците на обичаната ария на едно бъдещо младо семейство.

Делян описа, че подготвил изненадата благодарение на кмета Иво Димов и чиновниците от общинската администрация, които съдействали всичко да се случи тъкмо по този начин, както си го представял в фантазиите.

Площад " България " избрал, тъй като с Велизара се срещнали там преди 10 години, като възпитаници в езиковата гимназия. Заедно са оттогава и за него тя е най-красивата жена, а Велизара е безапелационна: " 100-процентово " Да ", тъй като това е най-хубавият човек ", препредава " Дарик ".

Бъдещата младоженка призна, че е доста сюрпризирана и доста щастлива. " Мислила съм си за общото ни бъдеще, само че не чаках довечера да получа предложение за брак и то по подобен метод ", показа тя.

В дъжда Делян съумял да я изведе на площада за фотосесия във връзка 10-годишнината на връзката им, като преди този момент заключили с катанец любовта си на металното сърце в парк " Марица ".

През 2015 година, като курсант в Академията на Министерство на вътрешните работи, някогашният ученик на езиковата гимназия в Димитровград Делян Динев станал избавител на Богоявленския кръст в студените води на река Марица и конкуренция от още 31 смелчаци.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР