Красива военна е замесена в екшъна със звездата в българския

...
Красива военна е замесена в екшъна със звездата в българския
Коментари Харесай

Жена е замесена в инцидента с Красимир Анев

Красива военна е забъркана в екшъна със звездата в българския биатлон Красимир Анев, написа вестник " Телеграф ", базирайки се на източници, близки до следствието. Това е и една от аргументите по случая да работи военно-окръжна прокуратура.

Самият състезател също е част от българската войска. От началото на 2021 година той е назначен за инструктор по физическа подготовка към Военновъздушните сили (ВВС). Европейският първенец на 20 км в самостоятелно от Раубичи (Блрс) през 2019 година е нормализиран след интервенция във ВMA.

Анев е подложен в медикаментозна кома, а патронът е засегнал долната част на белия му дроб. От Министерство на вътрешните работи в началото оповестиха, че 36-годишният самоковец е бил открит да агонизира край язовир " Дренов дол “, покрай Кюстендил, вечерта на 1 ноември. Инцидентът е станал към 19.00 ч. в сряда. Той е бил откаран първо в болничното заведение в Кюстендил, а по-късно - изместен в София.

Сигналът за случая е подаден от жена, с която някогашният национал е имал любовни връзки доникъде на лятото. Те се срещнали в армията, само че тя била преместена от Самоков в Кюстендил. Това довело до отчаяние от страна на биатлониста и към някои от командирите в службата му, за което той споделял с близки.

Именно към въпросната дама тръгнал потърпевшият в сряда. Към региона към мястото, където той е потърпевш, постоянно се насочат и двойки за уединение.

Една от версиите, по които работят проверяващите, е, че Анев е опитал да се самоубие със законно притежавания револвер, само че по някаква причина изстрелът е бил отклонен и той не е потърпевш смъртоносно. Не е изключено да е имало и сдърпване, при което изстрелът да е създаден инцидентно.

Към любовната драма на Анев насочва и последната обява в профила му във Фейсбук. Той е споделил на стената си нова профилна фотография на собствен другар с откъс на Павел Вежинов: " Всяко изменничество стартира с доверие ". Коментарът на Анев е " Абсолютна истина ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР