Красива тиктокърка сподели, че дълго време била отхвърляна от мъжете,

...
Красива тиктокърка сподели, че дълго време била отхвърляна от мъжете,
Коментари Харесай

От грозно пате в красив лебед: "Подиграваха ми се за брекетите, но сега всички ме искат":

Красива тиктокърка показа, че дълго време била отхвърляна от мъжете, тъй като имала брекети. Кенеди Карпентър натри носа на всички злобари, откакто сподели в TikTok неповторимата си промяна, откакто махна въпросните брекети.

Когато ги сложила, с цел да изправи зъбите си, на Кенеди ѝ споделили, че едва ли ще я харесват доста момчетата. Момичето понесло върху себе си десетки насмешки и обиди, тъй като просто желала да усъвършенства усмивката си, а това лишава време.

Виж още: Да, коства си! " Матрицата " е по кината и критиците са безапелационни - филмът е шедьовър!

Е, тя съумя да разочарова всички свои злобари, като сподели въпросната трансформация в TikTok, където се радва на много почитатели. Във видеото виждаме Кенеди първо с брекетите, без съвсем никакъв грим, косата ѝ е вързана на кок, само че следва неповторимата промяна. В идващия миг виждаме тиктокърката с невероятна права коса, блестяща усмивка и топ грим. Да си признаем... малко ни припомня на някоя наша плеймейтка.

Виж още: 5-те вида студенти, които всички познаваме! Парти животното, интелектуалецът и още

Разликата е в действителност голяма, както сами забелязвате от видеото горе. Днес Кенеди е много по-уверена в своята осанка и не се притесняма да излиза на срещи с мъже. Видеото е натрупало над 2 млн., гледания и цели едно - да вдъхне кураж на всички хора, които понасят хейт, тъй като са си поставили брекети. 

Всички са супер сюрпризирани от новата осанка на Кенеди, която излъчва единствено убеденост и съблазън, в случай че съдим и от фотосите, които разгласява в своя Instagram профил.

Изображение: https://www.instagram.com/kennedy.carpenter/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР