Красива тиктокърка сподели, че дълго време била отхвърляна от мъжете,

...
Красива тиктокърка сподели, че дълго време била отхвърляна от мъжете,
Коментари Харесай

От грозно пате в красив лебед: Подиграваха ми се за брекетите, но сега всички ме искат

Красива тиктокърка показа, че дълго време била отхвърляна от мъжете, тъй като имала брекети. Кенеди Карпентър натри носа на всички злобари, откакто сподели в TikTok неповторимата си промяна, откакто махна въпросните брекети.

Когато ги сложила, с цел да изправи зъбите си, на Кенеди ѝ споделили, че едва ли ще я харесват доста момчетата. Момичето понесло върху себе си десетки насмешки и обиди, тъй като просто желала да усъвършенства усмивката си, а това лишава време.

Е, тя съумя да разочарова всички свои злобари, като сподели въпросната трансформация в TikTok, където се радва на много почитатели. Във видеото виждаме Кенеди първо с брекетите, без съвсем никакъв грим, косата ѝ е вързана на кок, само че следва неповторимата промяна. В идващия миг виждаме тиктокърката с невероятна права коса, блестяща усмивка и топ грим. Да си признаем... малко ни припомня на някоя наша плеймейтка.

Разликата е в действителност голяма. Днес Кенеди е много по-уверена в своята осанка и не се притесняма да излиза на срещи с мъже. Видеото е натрупало над 2 млн., гледания и цели едно - да вдъхне кураж на всички хора, които понасят хейт, тъй като са си поставили брекети, написа vbox7. 

Всички са супер сюрпризирани от новата осанка на Кенеди, която излъчва единствено убеденост и съблазън, в случай че съдим и от фотосите, които разгласява в своя Instagram профил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР