Красива, шарена, претенциозна – такава е есента. Идва със своите

...
Красива, шарена, претенциозна – такава е есента. Идва със своите
Коментари Харесай

Ето ги петте златни съвета за избор на идеалното есенно яке

Красива, шарена, претенциозна – такава е есента. Идва със своите разнородни температурни настроения, диктувайки разпоредбите в стила ни.

 

Освен, че от време на време може да бъде безпардонна във връзка с климатичните съмнения, есента е великодушна, изключително в разнообразието от дамски есенни якета.

 

Всеки сезон се характеризира с разнообразни фешън трендове при якетата, като едни идват, а други си отиват. Но общоизвестен факт е, че даден модел, в случай че е настоящ, не значи, че е подобаващ за всяка дама.

 

Затова в сегашния материал сме ви подготвили 5 съвета за избор на идеалното дамско яке, с което да се чувствате оптимално удобно и решително в сезона на падащите листа.

Какви са главните аршин при избор на идеалното яке за есента?
Въпреки неповторимата си хубост, есента носи със себе си и доста провокации с температурните си съмнения. Ето за какво, имаме потребност от надеждно яке, което би трябвало да дава отговор на главните критерии: да бъде леко, топло, стилно, да е стабилно на климатичните прищявки и най-после, само че не последно място,  да пасва съвършено на фигурата.

В онлайн магазин MODIVO.bg, ще откриете изключителни маркови издания на световноизвестни производители, които впечатляват освен с дизайн и високо качество, само че и надеждна проекция с интегрирани новаторски технологии, които ще устоят на предизвикването на времето. В офертата с дамски есенни якета  ви чака богато многообразие стилове, цветове, десени, измежду които сигурно ще откриете идеалния модел, който ще отговори на горепосочените аршин.

5 съвета за избор на идеалния модел есенно яке
Предлагаме ви 5 съвременни стила на дамски есенни якета, с които да изживеете с топлота и комфорт сезона. Ще ги откриете в селекцията на  MODIVO, несъмнено, в синхрон с последните настоящи трендове.
Кожено яке

Какво е есен без кожено яке?

Същото като валс без музика. Коженото яке е must have в дрешника на всяка жена, тъй като с изключение на благонадежден, е и моден асистент във всички обстановки, изключително в дните с по-претенциозни настроения. Коженото яке върви съвършено и със стилна чанта от премиум бранд, като Pinko, да вземем за пример, чиито модели може да открието тук:.

Бомбър яке
Ако имате потребност от яке, което ловко да балансира състезателен и грациозен жанр, съветваме да заложите на бомбър яке. Стилно, удобно, идващо в богато многообразие от цветове и материи, този модел е подобаващ избор и за по-студените дни.

Капитонирано яке
Капитонираните якета са като самобитен „ избавителен пояс ” при всевъзможни метереологични провокации. Характеризират се с лек дизайн, многообразие в силуетите и сполучливо се съчетават както със състезателен жанр, по този начин и грациозен. Ако търсите съвършения сътрудник за междинните сезони, предлагаме да заложите на капитонирано яке.

Парка
Якетата вид парка са класика за есента. Освен, че ще подчертаят стила ви, качулката ще ви обезпечи отбрана от студа и дъжда. Ако обичате стилните опити, този вид яке е за вас, а в случай че сте майка, може да разгледате и да интегрирате обичания модел в стила си.

Непромокаемо яке
Този вид дамски есенни якета са наложителни в гардеробния отбор, изключително, в случай че обичате спортни интензивности. Идеалният избор е този, който ще ви защищава от дъжд, вятър и мраз, за  това съветваме да изберете модел с патентовани технологии от благонадежден производител.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР