Красива, но не много обичана водеща се връща в bTV.

...
Красива, но не много обичана водеща се връща в bTV.
Коментари Харесай

Интриги в bTV! Връщат красива, но недолюбвана водеща

Красива, само че не доста обичана водеща се връща в bTV. Мис България 2006 Славена Вътова заема един от столовете на журито на " България търси гений ". Изящната дама с афинитет към спорта и кулинарията ще насърчава и проучва кандидатите за огромната премия от 50 000 лв. и ще прави оценка уменията, които те ще показват на сцената на шоуто.

Славена в никакъв случай не е крила, че има афинитет към малкия екран и публичността. Откакто е спечелила короната Мис България тя не стопира да се появява на всички места. Подвизаваше се като коментатор в риалити формата " ВИП Брадър`, опита се даже за малко да води няколко тв излъчвания.

Зрителите на " България търси гений " са недоволни от фигурирането й в журито. " Изглежда интелигентно момиче, само че не знам на каква база ще прави оценка гениите ", възроптаха те на формалната страница на шоуто. Има и надалеч не толкоз ласкателни мнения. Само за часове я попиляха и сринаха със земята. Те са безапелационни, че журито би трябвало да бъде формирано от артисти и музиканти, хора на изкуството, а не девойки, които са се прочули около хубостта и мъжете си.

„ Много съм разчувствана, тъй като това е предизвикателство, което стартирам с голямо предпочитание и осъзната отговорност. Защото знаем, че ни следва да се срещнем с хора, които имат разнородни гении, пъстра палитра от способности ”, споделя тя.

„ Талантът не е просто заложба, а заложба, върху която доста си работил, концентрирал си напъните си и времето си върху нея “, разяснява Славена Вътова. Тя даде обещание, че няма да бъде най-строгият член на журито, а ще се стреми да открива хубостта във всеки един гений. „ Трябва да има въображение, предпочитание и да забележим, че е положен труд. Аз ще диря хора, които са целенасочени, вложили са неизменност и темперамент в това да трансфорат заложбите си в своя специалност и метод на живот ”, добави тя. „ Много съм заредена, че ще се срещна с такива хора и ще дам всичко от себе си да бъда справедлива в оценката си към тях. “

Към момента от продукцията са оповестили и още едно име, което ще заеме почетно място в журито. Това е Ицо Хазарта, който за повторно ще се изявява в това си амплоа. Говори се, че продуцентите желаят да вкарат фолкпевица и състезател, които да правят оценка гениите тази година.Водещи този път ще са Сашо Кадиев и Даниел Петканов.

Източник show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР