Красива като статуетка рускиня ще се бори за титлата в

...
Красива като статуетка рускиня ще се бори за титлата в
Коментари Харесай

Секси рускиня спря дъха на шеф Токев в Мастър шеф

 Красива като статуетка рускиня ще се бори за купата в новия сезон на MasterChef. С появяването си на кастинга за шоуто Виктория Капитонова, която е родена преди 25 години в Чебоксари, само че от дълго време живее в България, спря дъха на мъжете в журито с изящното си лице, напълно тяло и умения в кухнята, несъмнено.

Секси готвачката е звезда в обществените мрежи и непрекъснато споделя с почитателите си здравословни предписания и фитнес препоръки. Снимките й във впити спортни екипи и по долни дрехи се радват на голямо утвърждение. Освен да театралничи пред обектива, Виктория умее да готви. Капитонова нахрани журито на MasterChef с обичайно съветско ядене, приготвено по съвременен метод. за жалост на мъжката част от феновете тя има мъж до себе си, с който посрещна новата година и сбъдна фантазията си да посрещне празника на топло и да се изкъпе в морето. Кой е щастливецът обаче тя по този начин и не споделя.

Хубавицата забърка сирники с гел от цвекло, хайвер, сирене, сметана и хрян. " Добра композиция от усети и аромати “, възкликна началник Токев, впечатлен от рускинята, написа Хотнюз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР