Красив спомен е заглавието на най-новата песен на Камелия Тодорова.

...
Красив спомен е заглавието на най-новата песен на Камелия Тодорова.
Коментари Харесай

Камелия Тодорова: Човек трябва да остава винаги с мисълта за хубавите неща в живота

„ Красив спомен ” е заглавието на най-новата ария на Камелия Тодорова . Музиката и текстът са на Рейчъл Роу , аранжиментът е на Рейчъл Роу  и Страхил Велчев .  Аз описах един спомен на моята щерка. И защото това са мемоари, които много се повтарят в зависимост каква среща си имал, взехме решение да е хубав спомен, защото човек би трябвало да остава с мисълта за хубавите неща в живота, а не за тъжните и неприятните. -  разказва  Камелия Тодорова.

Двете са креативен тандем от много време. Рейчъл е написала доста песни, които Камелия Тодорова записва. Общо взето аз постоянно давам тематиката. Обрисувам обстановката и тя я написва. Има подарък слово, а на мен ми е доста по-лесно да приказвам на момента, в сравнение с да пиша текстове, и с музиката е по този начин. Рядко сядам да напиша някоя ария. - добавя Камелия Тодорова.

Песни като „ Прошепнати фантазии ”, Да е влюбен този свят ”, „ Стая на релси ” от 80-те години до ден сегашен си остават емблематични за нейното творчество. Като, че ли хората не слушат толкоз това, което вършим по-късно в творчеството си, колкото това, което е при започване на техния пробив. Така е и с  моите песни. Те са емблематични и не се не помнят. Предават се през потомство, което мен ме радва и мога спокойна да кажа, че те са евъргрийни. -   споделя певицата.

Камелия Тодорова е и учител по поп и джаз пеене. За провокациите и компликациите в специалността, тя подели: „ Най-щастливият миг за един възпитател е да срещне амбициозни, работливи хора, които са подготвени да работят ” (...) Тази специалност е обвързвана с душeвност, физика и гений. Ако не се работи върху физическите чувства не можеш да контролираш и психическото положение. А то въздейства на гласа и на държанието на един актьор. Така, че всичко е обвързвано ”.

Още за това по какъв начин се възпитава музикален усет, за срещите с публиката и красивите мемоари на Камелия Тодорова, може да чуете в атачмънта.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР