Красив бял кон ежедневно се разхожда из Франкфурт - без

...
Красив бял кон ежедневно се разхожда из Франкфурт - без
Коментари Харесай

Мистично: Бял кон от 15 години всеки ден се разхожда сам из Франкфурт ВИДЕО

Красив бял кон всекидневно се разхожда из Франкфурт - без притежател. Ветеринарите отхвърлиха рецензиите, че арабската кобила съставлява заплаха за себе си и другите по време на утринните си разходки.

Въпреки десетките позвънявания от обезпокоени пешеходци, полицията твърди, че в никакъв случай не се е налагало да се намесва.

Всяка заран във Франкфуртския квартал "Фехенхайм " арабска кобила на име Джени се разхожда сама по улиците. Но тя носи карта, на която написа: "Аз се споделям Джени, не съм избягала, просто се разхождам. Благодаря. "

Повече от десетилетие полицията трябваше да оповестява на обезпокоени пешеходци, които се обаждат, че Джени се разхожда в целия квартал и да разясняват, че тя не съставлява заплаха, оповестяват локалните медии.

"Полицията знае. Когато някой се обади, полицията ме пита: "Вернер, знаеш ли къде е Джени? "Да, споделям аз ". "Добре, тогава всичко е наред ", съобщи притежателят на Джени Вернер Вейшедел.

"Никога до момента не сме се сме намесвали ", съобщи представителят на полицията Изабел Нойман пред немската осведомителна организация ДПА.

Но това не стопира някои да подлагат на критика разходките без наблюдаване на Джени из града. Няколко консуматори на обществени медии упрекнаха притежателя в немарливост, заявявайки, че безредните улици могат да я накарат да нарани себе си или някой различен.

Съюзът на ветеринарните лекари обаче сподели пред ДПА, че няма проблем, още повече, че Джени е добре осведомена с колността след 14 години, като сама си проправя път през региона. Ветеринарят Марен Хелидж съобщи, че кобилата "изглежда доста спокойна и задоволена ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР