Красимира Трифонова първо се разплака пред съда, но после събра

...
Красимира Трифонова първо се разплака пред съда, но после събра
Коментари Харесай

Красимира Трифонова първо реве, а после заповядва на съда: Пуснете ни, това е заговор срещу нас!

Красимира Трифонова първо се разплака пред съда, само че след това събра сили и даже заповяда на съдиите да я пуснат под домакински арест.

„ Родителите на Пейо желаят да ни унищожат, почтени сме и желаеме да ни върнат децата “, съобщи тъщата, упрекната, че е удушила шурей си Пейо Пеев.

Тя съобщи, че двете с щерка й са свързани с двете деца

„ Ние сме свързани с тези деца. Никой не пристигна да види бебето, беше 2 месеца в кувьоз. Те не знаят нищо. От 3 месеца Велико претендира за бебето. Той не претендира за него, а за биологичен материал. Това е устремност за отплата. Това е необяснимо държание. Кой е този човек, който има право да отдели кърмаче от майчината кърма? “, съобщи комплицирано майката на Габриела.

Дъщеря й не пристигна в правосъдната зала. Тя е под домакински арест

„ От 30 година работя за обществото, за българите в чужбина. Те са в сивата стопанска система. Освен това – желая прокуратурата да се заеме! Срещу щерка ми има скрит план. Майката Иванка е в основата, както и татко му, в опит да бъдат разграничени децата – едното обещано на тях, другото за биологичен материал. Срещу нея имало тъжби за създаден тормоз от нас, против него, против биологичния материал. Да бъде открито. Аз персонално съм виждала, че бащата на Пейо му написа по какъв начин да ме отстрани, да вземе децата. Един от есемесите му беше „ Атакааа…. “. Майка му написа – не спри там, това не е твоят дом, това не е твоето семейство. Виждах в него 15-годишен, който има потребност от залъгалка. Имаше двойнственост при него. С нас беше доста благополучен, при тях очевидно не. Ние тези деца ги обичаме. Майка им би трябвало да е жива. Това дребното дете изкара тях от равновесие. Пейо беше гневен от ревнивост, тъй като в исковата молба на Велико написа, че имало обич сред него и щерка ми, и ще вършат семейство “, сподели своята версия Красимира Трифонова.

По думите й родителите на Пейо не били годни да гледат децата

„ Майка му е болна от остро заболяване. Тя безусловно се разпада. Те не са в положение да ги гледат тези деца. Отсъдете по отношение на фактическото положение. Добре, ние сме нарушители, само че децата каква виновност имат? Искам да бъдат настанени при сестра ми! Мярката би трябвало да бъде наложително домакински арест, ние сме почтени!, сподели още Трифонова.

Източник: 24 часа

Още вести четете в категорията Крими&Темида 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР