Красимира Пейчиновски на 39 години, синът ѝ Рой Пейчиновски, на

...
Красимира Пейчиновски на 39 години, синът ѝ Рой Пейчиновски, на
Коментари Харесай

Убийство на българка и децата й потресе Канада

Красимира Пейчиновски на 39 години, синът ѝ Рой Пейчиновски, на 15 година и щерка ѝ Веналия Пейчиновски, на 13 година бяха убити в дома им в град Аякс, в канадската провинция Онтарио. Убийството потресе Канада. Най-голямата щерка от фамилията, която е на 16 години, оживяла, защото по време на закононарушението била на шофьорски курс, придружавана от татко си.

Основен обвинен е 29-годишният Кори Фен. Според полицията той евентуално е имал сантиментална връзка с Красимира, само че не живеел с нея. Мъжът избягал с черен автомобил от мястото на престъплението, откакто бил видян от разтревожена колежка на убитата. Тя се обадила в полицията, тъй като чужд мъж ѝ попречил да посети в дома на Красимира.

Превозното средство е открито изоставено. По-късно Фен е арестуван от полицията. Той има и други престъпни прегрешения, в това число условна присъда от 2009 година за нахлуване над служител на реда. Красимира живеела разграничена от бащата на децата, който е македонец.

Нейният наследник – Рой, бил главният изпълнител в младежкия хокеен тим на " Флайърс " в Торонто. Той и майка му са открити мъртви от извиканите от нейната колежка полицейски чиновници. Малката щерка умряла по-късно в болница.

С татуиран надпис “Превърни раните в мъдрост ", посинено око, драскотини и кръв по лицето, 29-годишният Фен застана пред съда, с цел да
" Тя беше един прелестен човек, който в никакъв случай никой не чу да увеличи звук ", добави Димова, която познава Красимира още от времето, когато живели в Пловдив. Ваня още не може да си изясни по какъв начин се е стигнало до това тройно ликвидиране. Полицията открива телата, откакто съседка отишла да търси Красимира, тъй като тя не се появила на работа. Съседката обаче била отпратена от мъж, който по-късно напуснал къщата в черен пикап.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР