Красимира Куковска, която вчера бе , сама е сложила край

...
Красимира Куковска, която вчера бе , сама е сложила край
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за 21-г. мощна арендаторка, намерена мъртва край Пловдив

Красимира Куковска, която през вчерашния ден бе, сама е поставила завършек на живота си. Това сочи аутопсията и направената от медиците съдебно-медицинска експертиза. 21-годишната арендаторка се е самоубила с въздушна пушка в сърцето, като е натиснала спусъка с огромния пръст на единия крайник.

От свои източници БЛИЦ научи още, че по ръцете на момичето е имало остарели белези от рязане на вените с нож. Това значи предходен опит за самоубийство, евентуално доскоро повече от седмица. Близки на Красимира обаче, които са я виждали преди дни, настояват пред БЛИЦ, че не са забелязали никакви белези.

Младата жена е била с лабилна душeвност, споделиха още проверяващите. В къщата й са били открити многото лекарства. Тя е била срината от нелепата си непредвидена гибел на майка си, която умира в злополука преди няколко години, а наскоро умрял й татко й.

Тогава момичето е приемало лекарства, околните настояват, че се е възстановило, било цялостно с живот, пламенно и правело проекти за бъдещето, децата си и бизнеса си. Въпреки това специалистите са на мнение, че точно тази неустойчивост е подтикнала Красимира към крайната стъпка.

Вчера през целия ден вървяха такива информации сред близки и родственици. Смяташе се, че Красимира е убита от съперници в бизнеса, поради пари или поради персонални аргументи.

Вчера до късно на разпит беше мъжът, с който тя е живеела и от който има бебе на 2 месеца и детенце на 2 години. Той обаче беше освободени нощес от полицията.

От свои източници БЛИЦ научи още, че и Красимира, и мъжът, с който е живеела-Любомир Петров, са имали паралелни любовни връзки с други хора. Те са открити, само че нямат отношение по случая.

Слуховете поради ликвидиране за пари имат предистория. Още преди време, до момента в който бащата на момичето бил жив и бил огромен арендатор, някой влезнал в дома му измежду нощ и го пребил от пердах. Отмъкнал му 50 хиляди лв.. Това била облагата от слънчогледа, който той гледал и продал.

Когато бащата умрял, дъщерята Красимира поела бизнеса. Въпреки нежната си възраст, се оправяла сама с служащи, с над 2000 декара разнообразни насаждения. Имали са проблеми с Любомир Петров, с който тя живеела до преди седмица дружно. Изгонила го, той се изнесъл, а през вчерашния ден я е разкрил мъртва в дома й.

Погребението на момичето ще бъде евентуално на следващия ден в Бегово.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР