Красимира, която e обвинена, че е убила приятеля си в

...
Красимира, която e обвинена, че е убила приятеля си в
Коментари Харесай

Сочена за убийца иска да остане зад решетките

Красимира, която e упрекната, че е умъртвила приятеля си в Кючука и пробвала да заличи следи запалвайки тялото му, не желае да излиза от ареста. Жената не е подала тъжба против наложената ѝ от Окръжен съд мярка за неотклонение пред по-висша инстанция, заяви " Трафикнюз ".

Припомняме, че 28-годишен пловдивчанин бе открит мъртъв на 21 октомври. След изповед, бе задържана 35-годишната му някогашна другарка Красимира Лалева.

Криминалният случай е станал на 21 октомври. След зверството Красимира отишла да се изповяда пред духовник и му споделя, че е умъртвила някогашния си другар в жилището си в " Кючук Париж ". Свещеникът, чул злокобната изповед, се обажда в полицията.

Красимира е задържана и дружно с полицията отиват в жилището, където е тялото на мъжа. 28-годишният Божан Иванов е открит в банята мъртъв. По думите ѝ го е блъснала с тежест за фитнес по главата, но по мъжа са открити и обгаряния. Криминалисти смятат, че е пробвала да прикрие следите си, като възпламени тялото и опожари жилището. Съседи споделили, че е имало лек пушек, само че до пожар не се е стигало.

На 2 ноември Лалева трябваше да застане пред Апелативен съд. Тя обаче не е поискала публично изменение на мярката ѝ за неотклонение в по-лека и по този начин решението на Окръжен съд е влезнало в действие.

Красимира ще остане зад решетките до привършване на досъдебното произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР