Красимир Станоев подписа договор за две години с Пирин. Роденият

...
Красимир Станоев подписа договор за две години с Пирин. Роденият
Коментари Харесай

Краси Станоев се завърна в Благоевград!

Красимир Станоев подписа контракт за две години с Пирин. Роденият в Благоевград 25-годишен полузащитник идва от Етър (Велико Търново) с чийто екип изигра 23 мача и означи 2 попадения през сезон 2019-20 година

Обстановката на стадион „ Христо Ботев “ не е непозната за него, защото в кариерата си има един полусезон с „ орлетата “ в границите на шампионата 2014-15 година Борбеният халф е играл още за тимовете на Литекс, Пирин (Разлог), Добруджа, ЦСКА и Дунав (Русе).

„ Роден съм в Благоевград и се веселя, че още веднъж съм вкъщи. Привлече ме организацията в клуба, която е на доста високо равнище. Знам, че се работи доста професионално, знам че всички способи на работа са нови. Познавам се с множеството от съотборниците ми, работили сме дружно. На почитателите на Пирин поисквам да бъдат живи и здрави и да имат доста мотиви за наслада с обичания тим “, показа при представянето си новият състезател на Пирин.

" Радвам се, че Краси подписа с нас. С него тимът ни ще бъде още по-балансиран ", съобщи мениджърът на " орлетата " Уорън Фийни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР