Красимир остава във Фермата, при това в отбора на чорбаджиите,

...
Красимир остава във Фермата, при това в отбора на чорбаджиите,
Коментари Харесай

Зрителите бесни: „Фермата“ е нагласена

Красимир остава във „ Фермата ”, освен това в тима на чорбаджиите, стана ясно след вчерашния епизод. Решението на продуцентите обаче вбеси както участниците в предаването, по този начин и феновете, написа HotNews.bg.
„ Краси е позор за тима и това всичкото за жена като Паулина, която се устоя от дивиденти от приемливия си полов живот! Краси да си отваря очите, нищо не може да и даде, нито пък тя на него! Не ги виждам двамата и ще съжалява, че е предал тима ”, написа зрителка в страницата на „ Фермата ”.
„ Краси трябваше да го изгонят, тъй като наруши разпоредбите. Или най-малко за отплата да изпратят някой от чорбаджиите при сиромасите ”, проучва Георги Георгиев. Други фенове на предаването пък се чудят, откакто любовта сред Краси и Паулина е налице, за какво тя не е отишла при сиромасите.

Има и фенове, които пазят постъпката на пишман Ромеото, тъй като той има тактика, само че и едните, и другите са уверени, че постъпката му е съгласувана с продуцентите. При чорбаджиите участници липсват от първия миг на предаването, откакто вдовица на варненски под земята необут не влезе по здравословни аргументи. Затова в играта бе върнат Митко, а в този момент Краси се реалокира.
„ Ами то е ясно, че всичко е режисирано, съвършено са се справили от предаването ”, разяснява Цвети Митева.
Припомняме, че два дни откакто стана шефка на богаташите в риалитито „ Фермата: Нов свят “ някогашната Мисис България Мариана Маринова даде урок по добър мениджмънт на съотборниците си, видя HotArena.

Въпреки че в шоуто тя другарува с хубавицата с никарагуанска кръв Паулина Ванегас, Мариана я хвана в крачка за шашмата, която екзотичната участничка се опитваше да извърши.
След като Паулина стартира да обикаля с препаска на китката и непрестанно се оплакваше, че я боли рамото, богатите фермери заподозряха заслон на прям мързел. Организаторката на състезания за хубост дръпна,на пай пас стройното миньонче до момента в който измазваха стените на мандрата и я накара да се стегне: „ Започваме да си мислим, че си засилила казуса с ръката единствено с цел да не идеш аргатин. Спря да те боли сега, в който ти се размина и почна да работиш. Мисля, че може би го преекспонираш малко “.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg