Красимир Крумов Примата на българската естрада Лили Иванова поднесе бяла роза

...
Красимир Крумов
Примата на българската естрада Лили Иванова поднесе бяла роза
Коментари Харесай

Лили Иванова на среднощна разходка в градската градина на Шумен

 Красимир Крумов Примата на българската сцена Лили Иванова сервира бяла роза пред статуята на огромния български артист, комедиант и тв водещ Тодор Колев. Певицата посети градската градина на Шумен момент преди среднощ и час и половина след последните аплаузи след концерта в " Арена Шумен “, споделя Монитор.

За разлика от концерта във Велико Търново, където се наложи да вършат топло на Лили с духалка, в Шумен концертът мина при безупречна организация и без особени прищявки от страна на певицата. Тя беше настанена още по обяд в една от залите за тренировки, пригодена за гардеробна и съгласно домакините нямала специфични условия. Очаквано Лили и бендът и бяха посрещнати на крайници, а на финала след бисове за публиката имаше две осъществявания бонус.

Точно в 22.46 по безлюдните алеи на градската градина там, където е неразрешено въобще придвижването на коли се появиха два джипа, от чиито багажници импресариото на Лили шуменецът Николай Недеков и още неколцина мъже извадиха цветята, подарени на примата след концерта й и ги подредиха в нозете на бронзовата фигура на Тодор Колев, дело на Младен Младенов. Няколко мига по-късно държана за ръка от Недеков през паметника на комика се поклони и самата Лили.

" Ама апелирам ви се, оставете ни за две минути! “ – обърна се към репортера на " Монитор “ най-дълго концертиращият за момента глас на българската сцена. Лили донесе за Адама бяла роза, която остави втъкната в лъка на бронзовата му цигулка. След което си направи няколко минутна сесия, а в ролята на фото- или по-скоро смарт телефон оператор влезе Николай Недеков. Шуменецът по всякакъв начин се стремеше да улови звездата в най-хубава светлина даже, когато протегнатата бяла роза хвърляше сянка върху лицето й. В тъмнината на нощния парк това не беше толкоз елементарно и Лили на няколко пъти навика импресариото си, който се въртеше и приклякаше към нея за по-добър резултат. " Хайде, де! “ – изнетърпеливи се в един миг изпълнителката.

" Чакай, аз в този момент да мина тука, какво ще кажеш? “ – суетеше се звездата, само че след 10 минути щракане и бърз оглед на сниманата продукция съумя да избере подобаващите за профила си фотоси в телефона на Ники и в 22.57 джипът, в който пътуваше напусна парка. В петък Лили отпътува за София, а на 17 ноември следва следващият от шестте концерта на тазгодишното и национално турне в страната – в Русе.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР