Красимир Каракачанов окончателно е на път да попилее Армията, а

...
Красимир Каракачанов окончателно е на път да попилее Армията, а
Коментари Харесай

„Бизнес“ нюх: Шишко Войвода праща Армията да заработва на частно! След ЦСКА-то да се готвят абитуриентите…

Красимир Каракачанов дефинитивно е на път да попилее Армията, а това може съществено да заплаши националната ни сигурност. Пишман патриотът стартира от ремонтите на МИГ-овете, мина през прицелването към тлъсти комисионни, а в този момент на границата на смехотворното, реши да прави развлечение с… Армията.

Началото на абсурда беше подложен с изявлението, че хеликоптер ще се включи в празненствата по случай 70-годишният празник на ЦСКА. Очаквано това беше признато като неприятен знак от почитателите на съперника.

"Няма да има никакви комплицирани осъществявания. Един хеликоптер ще направи проява и ще скочат парашутисти от националния тим по парашутизъм ", сподели министърът с агентурно минало.

Този, който и той не знае каква позиция да заеме във връзка с към този момент навлязлата съвременна дума джендър, реши да приказва за полове.

"Какво се бунтуват от Левски. Аз съм от Левски, да ми се обадят. Както ви е известно, аз съм човек, който не си сменя позициите. Нито съм си сменил пола, нито съм си сменял политическата принадлежност, нито си променям футболната принадлежност. Аз от дете съм левскар ", пери се Агент Иван.

Ама, не е неприятно да му напомним, че историята помни, а и през днешния ден евродепутатът Николай Бареков написа, че за 20 години Шишко вицепремиер е сменил не една и две политически такъми.

И по този начин на следващия ден вашата дъщеря има бал? Е, по какъв начин патрЕотът праща въоражените сили, няма да се безпокоите…. За купона идват, не за друго.

"От ваше взаимно изявление с министър Горанов стана ясно, че частни сдружения имат опция да наемат въоръжените сили на Република България за присъединяване в празненства, празнувания на рождени дни, абитуриентски балове, сватби и други Министър Горанов ясно съобщи, че Литекс ще заплати за прелитането на изтребители над стадиона на един фиктивен от 2016 година футболен клуб ", показаха от Националния клуб на последователите на Левски и Тръст "Синя България “.

Двете организации желаеха от премиера Бойко Борисов и военния министър Красимир Каракачанов да дават повече информация за "цените и изискванията за наемане на разнообразни подразделения на БА, тъй като планираме голям брой тържества по случай 75 години от рождението на Георги Аспарухов "

И други незабавно клъвнаха хеликоптера и се размечтаха…

"Уважаеми господа (Каракачанов и командирът на Военновъздушни сили генерал-майор Цанко Стойков - бел.ред.), от медиите научихме, че е допустимо наемане на техниката на български военновъздушни сили за футболни събития. В тази връзка най-учтиво Ви питаме при какви условия може да наемем ваши самолети или хеликоптери по отношение на мача ЦСКА – Вихрен Сандански, който ще се играе на 2 юни (2018 година). Очаква се на него да честваме завръщането на армейския отбор в професионалния футбол ", показват от другия клуб, претендиращ да бъде правоприемник на "армейците ", след банкрута на ПФК ЦСКА АД.

Борисов ли, Каракачанов ли, вие давате ли си сметка до къде стигнахте? Нерде пожарната, нерде Армията… кой по-дълбоко ще изкопае своя бунар за давене? Какво повече би трябвало да застигне този трети опит за изкарване на Кабинета Борисов 3, че да се сетите, че с излагации не става. Така страна не се ръководи, драги ми… И няма дълго да търпят, хората не понасят мощната болежка, а още по-решителни са за смяна, когато ситуацията е нетърпимо, а то към този момент е…

Айде, Честит празник на ЦСКА! И единствено Левски… несъмнено ще каже в идващото си изявление шишко Войвода, преди дефинитивно да сдаде багажа и всички постове във властта.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР