Красимир Каракачанов не се стърпя: Когато ти се държиш като

...
Красимир Каракачанов: Ами ако наистина НАТО влезе в конфликт с Русия? Как ще защитим България? С празни складове и голи като пушки!

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Красимир Каракачанов не се стърпя: „Когато ти се държиш като слуга, те третират като слуга“

Красимир Каракачанов не се стърпя: „ Когато ти се държиш като прислужник, те третират като прислужник “. Бившият министър на отрбаната определен още веднъж за ръководител на Вътрешна македонска революционна организация разяснява горещите тематики на седмицата. Фразата му е подбудена от външната политика на България във връзка с Русия, Украйна и Македония.

Всички от сглобката пътуват до Киев, с цел да си вършат селфита. Никой не ги бръсне тези малчугани за нищо, тъй като всички виждат, че са реализатори на непозната воля. Те отиват да се натягат, да се подмазват. Това съобщи пред Българска национална телевизия Каракачанов.

 „ Тъй като НАТО няма да взе участие като цяло, дай да хванем кой ще отида да се набута повече в тази тиня, каквато е войната в Украйна. Една Франция, Англия могат да бъдат с нещо потребни, то България с какво ще подсигурява националната сигурност на Украйна? Но тези наши сглобкаджии не го схващат това “, означи той.

„ Ами те им се подиграват! Видяхте ли какво направи Зеленски. Зеленски се държа с нашия министър председател като велможа прислужник: „ Не ми трябват мечове, дайте ми ракети “, добави Каракачанов.

„ Ама хайде, Зеленски стана доста известен. Ама албанският министър председател Еди Рама да се гаври с България… 15 минути, откакто на Мюнхенската конференция ни нахока, че не сме европейска страна, Кирил Петков тича да си прави селфи с него “, не скри възмущението си той. 

И съобщи прочувствено: „ Не сте ли се наслушали и нагледали на неща, които споделят Академика, Кирчо и Кокорчо. За тях политиката е постове и пари. И селфита, несъмнено. За тях войната е реклама, с цел да ги потупат по рамото от Посолството и да кажат – Браво, вие сте евроатлантици “.

„ Не знам за какво пропущаме думите на Лойд Остин: „ Ако НАТО загуби войната в Украйна, скоро НАТО ще се сблъска с Русия “. Тази война не е шоу, реклама, подбив, както си го мислят тея тука. Те нямат лични глави на раменете си. Нямат дефиниран български народен интерес. Защото те са определени да ръководят България, не света. Българският народ има ли интерес да продължава да налива едни пари, които никой не знае какъв брой са. Говори се за три милиарда, а в това време нямаме 100 милиона за една детска болница. Защо не разсекретят всичко, което дават?! “, попита Каракачанов.

„ Един ден ще се окаже, че тези хора са опразнили военните хранилища. Но за това нещо би трябвало да има арбитражен съд! “, безапелационен бе той.

За офанзивите против военния министър, „ правоверния евроатлантик “ Тагарев той съобщи: 

„ България е със свалени гащи и се командва от Украйна. А харесва ли те българската войска като боен министър, харесва ли те българският народ? Цялата офанзива против Тагарев не е за старите БТР-и. Тези БТР-и на Украйна са безусловно ненужни в едни съвременни военни условия. Най-вероятно ще ги закараме там, те ще ги продадат в Африка и ще изкарат едни пари. Истината е друга. Той носи огромен негатив с проукраинските си изявления, с цялата тази ястребщина. Но ние имаме ли национални медии? Като бях министър, една бурмичка да купим, идват тълпи публицисти и желаят социална информация… Тагарев е една пионка в борбата за постовете при така наречен ротация “.

„ Когато ти се държиш като прислужник, те третират като прислужник “, безапелационен е Каракачанов. 

Той предвижда, че „ сглобката “ няма да се раздра при ротацията, тъй като „ ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи са един тандем. Зад техните лозунги за евроатлантизъм се крие едно слагачество, слугинаж и битка за пари. Не единствено не се схванаха с опозицията за нищо кардинално, разрушиха и институциите в България. Истината е, че те ще създадат това, което им кажат посолствата. И в случай че Франция и Англия са за поддържане на спора в Украйна, те няма да им разрешат да скапват сглобката, тъй като България им би трябвало за фронт. Нищо друго не ги интересува нашите огромни военни сътрудници, с изключение на да не излязат от тази война с проваляне “.

„ Утре е 3 март, българският народен празник. Всички естествени страни честват деня, в който са се появили като страна. И всички такива евроатлантически папагали би трябвало да знаят – на 3 март се появява Санстефанска България, водила 4 войни, при които са починали 250 000 българи поради идеала да има една единна България. Кое да честваме?! Евроатлантическият празник на Берлинския контракти?! На 3 март честваме свободна и самостоятелна България “, съобщи в края на диалога Красимир Каракачанов.

Източник: Българска национална телевизия

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР