Красимир Каракачанов – заместник министър-председател по обществения ред и сигурността,

...
Красимир Каракачанов – заместник министър-председател по обществения ред и сигурността,
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Мирослав Захариев е отговорен, упорит и активен. Такъв човек й трябва на община Мездра, за да тръгне напред /снимки/

Красимир Каракачанов – заместител министър-председател по публичния ред и сигурността, министър на защитата и ръководител на ВМРО-БНД изрече своята персонална поддръжка за Мирослав Захариев и кандидатурата му за кмет на община Мездра.
„ Мирослав Захариев е индивидът, който може да поведе община Мездра напред. ВМРО-БНД застана зад неговата кандидатура, тъй като той е виновен, твърдоглав и деен човек. Смятам, че с него отпред на ръководството на община Мездра, може да се реализира доста за развиването на общината. Двете ръководещи партии – ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация в лицето на премиера и в мое лице, сме му дали своят вот доверие, тъй като знаем, че той може да изправи общината на крайници и да я подреди до останалите развити общини в тази област. В тази кандидатура са обединени напъните ни, както са на национално равнище. Разчитам, че хората от Мездра ще създадат верния избор и ще го поддържат! “, сподели Красимир Каракачанов.
Мирослав Захариев благодари за персонално изразената поддръжка. „ Както съм казвал и преди, ръководството на левите в лицето на Българска социалистическа партия и на АБВ през последните 25 години през днешния ден изправя града ни пред неуредици, от дълго време забравени в градовете, ръководени от ГЕРБ. В община Мездра има много проблеми, които в доста от останалите общини са от дълго време забравени. Ние останахме на назад във времето, на фона освен на огромните градове, само че и на съпоставими с Мездра градове. Не мога да се примиря, желая моделът на ръководство да се промени”, разяснява Захариев.
На срещата участваха и регионалният координатор на ВМРО-БНД за Северозападна България Марин Цветков и ръководителят на ВМРО-БНД град Мездра и претендент за общински консултант Тихомир Илчев.
Подкрепа за кандидатурата на Захариев неколкократно изрече и министърът на районното развиване и благоустройството и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ за област Враца Петя Аврамова.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР