Красимир Каракачанов гласува в 10:00 ч. в училище Патриарх Евтимий“,

...
Красимир Каракачанов гласува в 10:00 ч. в училище Патриарх Евтимий“,
Коментари Харесай

Каракачанов гласува в Плевен, Симеонов в Бургас

Красимир Каракачанов гласоподава в 10:00 ч. в учебно заведение „ Патриарх Евтимий “, секция 118 в Плевен.

" Гласувах за обичайното българско семейство, за българските жители, за продължаващото увеличение на приходи ". Това сподели Красимир Каракачанов, откакто упражни правото си на избор.

Призовавам политиците след днешния ден към повече отноворност и повече българщина, а не партийни пристрастия, другояче няма смисъл от партиите, съобщи Каракачанов.

Валери Симеонов гласоподава в морския град в СИК 108 в ОУ " Найден Геров " в ж.к. " Меден Рудник ", в Бургас, малко след 9:00 ч.

" Гласувам за почтени и смели, виновни хора в българското Народно заседание, който да са почтенни и да не са корумпирани. Това да даде подтик на страната, тъй като такива хора мислят първо за страната и по-късно за себе си и партията си. Дай Боже да има повече национални, които преди всичко да слагат ползите на страната ". Това сподели Симеонов, откакто упражни правото си на избор.

Той гласоподава с хартиена бюлетина, защото съгласно него, " ръчното гласоподаване дава по-голяма сигурност и прави невъзможна операцията и фалшификацията, защото при ръчното гласоподаване няма програмен продукт, който да бъде манипулиран, нито пък има софтуерни експерти от Венецуела, които да приготвят машините за гласоподаване ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР