Красимир Каракачанов е злият гений. Считам, че българите не искат

...
Красимир Каракачанов е злият гений. Считам, че българите не искат
Коментари Харесай

Марешки: Каракачанов Е Злият Гений В Българската Политика!

Красимир Каракачанов е злият талант. Считам, че българите не желаят единствено крадци и лобисти да има в Народното събрание. Това съобщи водачът на " Воля " Веселин Марешки в ефира на Нова.

" Султанка е една пионка в системата на Каракачанов ", разяснява Марешки случая с охранителната компания, която пази някогашния Партиен дом. Лидерът на " Воля " уточни, че откогато Петрова е зам.-министър облагата на охранителната компания е скочила 8 пъти.

Не одобрявам Каракачанов, тъй като прокарва лобистки закони, натърти Марешки. " Вътрешна македонска революционна организация е троянският кон на Движение за права и свободи в патриотичната коалиция ", безапелационен е предприемачът.

Веселин Марешки намира закона за горивата за лобистки и гибелен за дребния и междинен бизнес. Все отново той е дал своя вот " за " закона.

Да мине закона, желал Марешки, с цел да разбере народа, че документът в действителност е неприятен. Ако " Воля " завоюват идващите избори щели да го отстранен. Нямало различен метод хората да схванат какъв брой е неприятен закона.

Лош е закона. Този закон е ориентиран против целия български народ, отсече водачът на " Воля ". Защо някой да влага в тези неща, мислите ли че се е случило инцидентно някой да прави подобен лобистки закон, пита предприемачът. Някой заплаща на някого, с цел да го прокара, безапелационен е той.

Веселин Марешки призна, че е в огромен спор на ползи. От една страна като огромен в сектора желая дребните да ги няма, само че като жител желая да има конкуренция и да няма сив бранш, уточни водачът на " Воля ".

Припомняме, депуатите дефинитивно одобриха новия Закон за горивата.

Първо против плана излязоха земеделците, които видяха удар против себе си в текстовете. Заплашиха с митинг и потърсиха подпомагане от премиера Бойко Борисов. Емил Димитров промени текстовете, които ги притесняваха.Тъкмо те бяха укротени и против плана скочиха дребните бензиностанции.

Търговците на горива и притежателите на дребни и междинни бензиностанции стачкуваха пред постройката на Народното събрание. Те обгърнаха новия закон за " палач " на бизнеса им. В тяхна поддръжка застана вицепремиерът Валери Симеонов, който видя лобизъм в закона в интерес на огромните играчи на пазара.

От ГЕРБ бяха препоръчани съществени ремонти и допълнения към Закона за горивата, които обаче не бяха признати. По-късно Валери Симеонов се закани, че НФСБ ще сезира Европейска комисия и ще изиска нотификация на Законопроекта за горивата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР