Красимир Каракачанов бе преизбран за председател на ВМРО по време

...
Красимир Каракачанов бе преизбран за председател на ВМРО по време
Коментари Харесай

Преизбраха Каракачанов за лидер на ВМРО

Красимир Каракачанов бе избран отново за ръководител на Вътрешна македонска революционна организация по време на днешния VII-ми постоянен конгрес на партията с 516 гласа.
 Вътрешна македонска революционна организация организира конгрес, на който ще реши по какъв начин да се яви на евроизборите  Вътрешна македонска революционна организация: Категорична възбрана за непознато финансиране на вероизповеданията
„ Успехите са общи, постигнахме ги дружно. Аз съм на този пост с помощта на Вас. Не тъй като съм най-великия или най-красивия, а тъй като всички в управлението успяхме да обединим и мотивираме нашите членове, че има смисъл да се бориш. Когато всички ние си повярвахме, започнаха да ни имат вяра и други и постигнахме триумфи. И изборите го демонстрират. Един човек е популярен, съгласно това какво се каже за него откакто завърши политическата му кариера. Без труд и старания, без жертва на персонално време, всички знаем, че няма по какъв начин да се реализира триумф. Най-великият за мен водач на Вътрешна македонска революционна организация Тодор Александров е споделил и ще го изтъквам: „ Едно дело побеждава тогава, когато за него се води битка. Ние продължаваме да водим битка за отстояване на българския народен блян. Благодаря Ви. Да живее България ", разяснява след вота политикът.

Без изненади мина гласуването и за членове на националното управление, които остават същите: заместник-председатели Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Милен Михов, Атанас Стоянов, учредителен секретар Юлиан Ангелов, членове – Александър Сиди, Антон Андонов, Борис Вангелов, Васил Христов, Георги Дракалиев, Красимир Богданов, Султанка Петрова. Конгресът разшири състава на Националния изпълнителен комитет с трима души. Новите попълнения – членове на НИК, са надлежно депутатите Йордан Йорданов от Добрич и доктор Калин Поповски от Плевен. За член на НИК бе определен и ръководителят на политическа група „ Патриоти за София " в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

 Волен Сидеров по време на конгреса. Снимка: Александра Маркарян / OFFNews.

По-рано по време на своето изявление пред конгреса Каракачанов разяснява: " Ние се намираме в положение на война сред две цивилизации. Цивилизацията на обичайна европейска народна власт и християнска просвета против нападателния ислям, който напълно намерено декларира своите упоритости и планове да унищожи света, в който живеем. Това е неприемливо. "

 Ангел Джамбазки по време на конгреса. Александра Маркарян / OFFNews.

На конгреса гостуват Волен Сидеров, ръководителят на АКРЕ – Ян Захрадил, Хавиер Мартин – член на испанската дясна политическа партия „ Вокс “, Армин Хампел – народен представител в Бундестага от „ Алтернатива за Германия “, Адам Липински – заместник-председател на полската партия „ Право и правдивост “, италианският сенатор от групата на „ Лега “ – Мануел Вескови, членът на Екологичен потенциал от датската национална партия – Андерс Вистисен, изпълнителният шеф на АКРЕ – Ричард Милсом, евродепутатът от Финландия Юси Хала-ахо и евродепутатът от Румъния – Лауренти Ребега.

 Конгресът на Вътрешна македонска революционна организация. Александра Маркарян / OFFNews.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР