Красимир Каракачанов бе избран за председател на ПП ВМРО -

...
Красимир Каракачанов бе избран за председател на ПП ВМРО -
Коментари Харесай

Каракачанов се завърна начело на ВМРО-БНД

Красимир Каракачанов бе определен за ръководител на Политическа партия " Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване на ексклузивен конгрес. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

В новото управление влизат още заместник-председатели Милен Михов, Красимир Богданов, Карлос Контрера, учредителен секретар за работа със структурите Александър Сиди, секретар по политиките за българите в чужбина Юлиан Ангелов, членове Ангел Джамбазки, Иво Пазарджиев, Георги Дракалиев, Антон Иванов, Красимир Червилов, Богомил Бранков, Стоян Божинов, Петър Петров, Георги Петров, Атанас Стоянов, Владимир Митов.

От партията показват, че в този състав на Националния изпълнителен комитет на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ има баланс сред опитните в политиката хора и младите и енергични дейци на Организацията.

От Вътрешна македонска революционна организация разясняват, че до избора на един ръководител се стигнало след смяна в устава на партията, в който досега беше записано, че се ръководи от трима съпредседатели. Битката за председателското място бе сред Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки. Повечето делегати гласоподаваха доверие на някогашният министър на защитата.

Конгресът на Вътрешна македонска революционна организация даде поръчка, че ще продължи да отстоява правилата на достоверния български шовинизъм и ще се бори за правата на всеки един българин, където и да се намира по света.
 Вътрешна македонска революционна организация с трима нови водачи
Вътрешна македонска революционна организация с трима нови водачи

До тази смяна се стигна след изборните резултати на партията на изборите 2 в 1 през ноември
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР