“Красимир Каменов-Къро е ликвидиран, за да не се превърне в

...
“Красимир Каменов-Къро е ликвидиран, за да не се превърне в
Коментари Харесай

Журналист за Къро: Ликвидиран е, за да не разкрие истини за хора от властта

“Красимир Каменов-Къро е премахнат, с цел да не се трансформира в евентуален очевидец пред прокуратурата и да разкрие истини и обстоятелства, които да доведат до гонене на избрани персони по високите етажи на властта в България сега. Премахнат бе един извънредно неуместен очевидец, който би могъл да свидетелства освен пред българските, само че и пред интернационалните правоохранителни управляващи ”. Това сподели за Радио “Фокус ” проверяващият публицист от " Бивол " Асен Йорданов.

Той добави, че убийството му тъкмо в този миг поражда доста въпроси.

" Свидетели сме на една невиждана война сред управляващите в България и сме пред прага на съществени тектонични земетресения, които имаме поръчка, че ще се случат във връзка с разкрития, на прикривани закононарушения, корупционни покупко-продажби, свързани с властта и проведената престъпност “, съобщи журналистът.

Къро е едно от знаковите лица на проведената престъпност по време на прехода в България и “вероятно знае доста неща, свързани с емблематични случаи, които вълнуват цялото общество ”, позволи Йорданов.

“Това е човек, който има доста информация за връзките, въздействието и паричните потоци, които са се разменяли сред проведената престъпност и лица, стоящи по висшите етажи на властта в България. Това е човек, който отнесе доста секрети със себе си “, акцентира журналистът.

Според него Каменов не е бил погубен самичък, а дружно с най-тесния кръг на близки до него лица. " Това значи, че би трябвало да се заглуши въобще опцията някаква информация по тази линия, по този канал да стигне до правораздавателните органи в България. Информацията, която имам аз по оперативни канали, е, че от известно време Каменов е давал поръчки, че е подготвен да свидетелства по случая с убийството на служителя на реда Иванов и да даде информация по чувствителни случаи “, разкри проверяващият публицист.

Припомняме, че в четвъртък беше обявено, чеКрасимир Каменов-Кърои жена му са убити в дома им в Кейптаун.

През април Красимир Каменов-Къро бе разгласен за търсене с алена посредством бюлетина от Интерпол, пишеMediapool. Това е направено по искане на българските управляващи. Каменов се търсеше по съмнения за опасност за ликвидиране, изнудване и ликвидиране.

През март Каменов бе задочно упрекнат от Софийската градска прокуратура като гарант на убийството на Любомир Иванов, някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, който бе показно разстрелян в София при започване на 2022 година.По-късно в края на месец април Къро беше разгласен за търсене с алена бюлетина от Интерпол.

Красимир Каменов-Къро е знакова фигура от престъпните среди, напомня БГНЕС. Той е една от дребното фигури от подземния свят от 90-те, които останаха живи, написа bTV. Официално неговият бизнес е обвързван със зеленчукови тържища и с паркинги.

Той е прочут като част от силовата формация ВИС.Преди към месец на конференция на основния прокурор Иван Гешев, някогашният член на ВИС бе махленски като част от скрит план против основния обвинител. Гешев съобщи, че има връзка сред Красимир Каменов-Къро с Цветан Василев и изясни, че тяхната цел е била да дискредитират държавното обвиняване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР