Красимир Каменов - Къро е бил вързан с кабели преди

...
Красимир Каменов - Къро е бил вързан с кабели преди
Коментари Харесай

Убитият Къро бил вързан с кабели

Красимир Каменов - Къро е бил вързан с кабели преди да бъде разстрелян, оповестяват локални медии. Съпругата му, детегледачката му и техният телохранител са били с белезници.



По-рано се появи информация, че входната врата на жилището е била съборена, като че ли през нея е минал тежък автомобил. Смята се, че убийствата са били осъществени с оръжие със заглушител, защото съседите нищо не са чули.

“Полицията бе извикана на мястото на престъплението откакто телата бяха открити през вчерашния ден към 8,20 часа. Мотивът за множеството убийства към момента не е явен, проверяващите работят и търсят улики ", сподели представителят на полицията Андре Траут.

Къро беше разгласен за търсене с алена бюлетина на Интерпол по искане на българските управляващи. Каменов се търси по съмнения за опасност за ликвидиране, изнудване и ликвидиране.

Той бе погубен през вчерашния ден в имението си в Кейптаун. Според неофициална информация разстреляна е още брачната половинка му, детегледачка, както и гард на подземния необут. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР