Красимир Каменов-Къро е бил убит с 6 куршума, като един

...
Красимир Каменов-Къро е бил убит с 6 куршума, като един
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Къро е разстрелян с 6 куршума

Красимир Каменов-Къро е бил погубен с 6 патрона, като един от тях е бил надзорен - в главата. Това научи извънредно Lupa.bg от публицист в ЮАР, който е получил информацията импровизирано от разседващите служители на реда. По закон, той не може да я оповести без преди този момент локалните управляващи да са създали публично известие.

До този миг полицията в африканската страна не е обявила имената на четирите жертви. Потвърдила е единствено, че всички са български жители. Още от сутринта обаче в България се разбра, че разстреляните са Красмир Каменов-Къро, неговата втора брачна половинка - някогашната манекенка Гергана, домашната им помощница и телохранителя им. 



Къщата на Къро, в която са нахлули маскираните убийци

„ Имаше засилено полицейско наличие в целия периметър на мястото на убийството. Течеше следствие, като служителите на реда търсиха всевъзможни доказателства и улики по отношение на причинителите. Ние считаме, че четиримата убити са имали някаква роднинска връзка или най-малко са били другари. “

Това сподели в ефира на юарската телевизия " Euronews " по отношение на убийството на Красимир Каменов-Къро журналистът Нчучузело Нене, който е измежду първите, които са били на мястото на престъплението.

„ Жертвите на убийството са от български генезис – двама мъже и дами. Все още не са оповестени техните имена – знаем, че са на възраст сред 40 и 50 години. Това, което знаем е, че са открити с огнестрелна рана в главата “, уточни още Нене. По-рано разнообразни източници потвърдиха импровизирано, че убитият е точно търсеният от Интерпол българин Красимир Каменов-Къро. 

Още за формалната версия на проверяващите към този миг описа и журналистът от " Африка нюз " Уандисуа Нтенгенто. Ето какво показа тя:

" Това, което африканската полиция ни сподели до този миг, е, че към 8,20 часа сутринта (часовата зона в ЮАР съответствува с българската - б.р.) са намерили телата на четирима души - двама мъже и две дами в предградията на Кейптаун. Полицията сподели, че четирима убити са имали огнестрелни рани в главата и се счита, че са българи.

Но е значимо да посочим, че полицията към момента не е популяризирала имената на четиримата български жители. Все още се проверява и няма информация за претекстовете зад убийството. Допълнителната информация, с която разполагаме, е, че убитите са били на възраст сред 40 и 50 години. Както споделих, полицията проверява и към момента чакаме за тези имена.

- Африканската полиция знае ли че в България към този момент има информация, че един от убитите е обвързвания с престъпния свят Красимир Каменов -Къро?

– Аз се свързах с полковник Андри Чайлд, шефът на полицията в Кейптаун и му зададох този въпрос. Той ми изпрати публична позиция съвсем незабавно. След това се свързах с представителя на Министерството на вътрешните работи и от там като че ли не усетих да знаят тази информация. Полицията в Кейптаун обаче към момента отхвърля да даде спомагателна информация за имената на убитите и най-малко малко обща информация за тях.

Още извънредни материали и разкрития за варварското ликвидиране на Къро от репортерите на Lupa.bg четете,,, и

Следете Lupa.bg за още авторски текстове. Нашите кореспонденти събират всички версии и първи оповестяват горещите разкрития!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР