Красимир Жейнов е водач на листата за кандидати за народни

...
Красимир Жейнов е водач на листата за кандидати за народни
Коментари Харесай

Красимир Жейнов: Изграждане на електронно правителство и общество е моя кауза

Красимир Жейнов е лидер на листата за претенденти за народни представители на от Варна за идните парламентарни избори на 4-ти април. Той е изявен родолюбец и патриот. Работи в областта на строителството и инвеститорския надзор. Преди това е бил в администрацията на регион „ Приморски “ – Община Варна като контрольор „ Строителен надзор “. Той е и експерт към " Камара на движимостите лица в България ". Личност с построени възгледи, стоманени правила и съхранено достолепие, любящ брачен партньор и татко на три деца. " Включих се в Политическа партия МИР, тъй като това е другата партия, основана от млади, образовани, знаещи и можещи морални персони! В предизборната конкуренция за народни представители и лидер на листата за Варна се ангажирах с общи и персонални дела! Това са смяна на изборния кодекс за реализиране на транспарантни избори и основаване на електронно общество и дотъкмяване на електронното държавно управление ", съобщи Красимир Жейнов.
Една от идеите, които той непроменяемо ще пази, е преустановяване на практиката за основаване на " еднодневни " закони в ущърб на народа, както и съблюдаване на върховенството на закона и битка с корупцията. Красимир Жейнов е за смяна на здравната и обществената система в интерес на жителите, както и мощен последовател на страната на високите технологии. " Моите дела са също по този начин основаване на среда и привличане на нашите високообразовани и принудени да живеят в чужбина съграждани, както и битка против монопола. Моето виждане е, че основаването на устойчива законодателна политика ще докара България до по този начин упования напредък, а пресичането на порочните практики и корупционни политики ще възроди същинската морална политика ", съобщи още лидерът на листата за народни представители от морската столица.
 Опитен финансист води листата на претенденти за депутати на Политическа партия МИР в Ямбол Опитен финансист води листата на претенденти за депутати на Политическа партия МИР в Ямбол
Икономистът и финансист с над 24 години опит в банковия бранш в Ямбол Радостина Иванова е претендент за депутат от Политическа партия МИР и...
Красимир Жейнов е приключил Морската гимназия във Варна " Св. Николай Чудотворец ". Във военноморската база в града е отбил и военната си работа. Завършил е ВСУ „ Черноризец Храбър “ със компетентност „ Международен бизнес мениджмънт “ и магистър „ Строителен инженеринг “ в същия университет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР