Красимир Иванов: Изключване на Левски от евротурнирите няма да имаИзпълнителният

...
Красимир Иванов: Изключване на Левски от евротурнирите няма да имаИзпълнителният
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Изключване на Левски от евротурнирите няма да има

Красимир Иванов: Изключване на Левски от евротурнирите няма да има
Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов заяви посредством формалния уебсайт на "сините", че до изключване на клуба от евротурнирите на база административни критерии няма да се стигне. Той удостовери думите си от тази седмица, че управлението има проект по какъв начин да позволи финансовите проблеми.

"В късния следобяд през днешния ден в медиите бе публикувана вест, обвързвана с наказване от УЕФА по отношение на присъединяване ни в европейските клубни шампионати.

За да не даваме мотив за спекулации, желая незабавно да изясня този въпрос. Като част от лицензирането на клуба за присъединяване в европейските шампионати ние сме подлагани всяко тримесечие на обзор, обвързван с отговаряне на критериите за лицензиране. Като част от този развой сме получили наставления за неща, които клубът би трябвало да свърши в избрани периоди.

Както декларирахме по-рано тази седмица във вторник, ние сме наясно с изискванията, на които клубът би трябвало да отговоря и имаме проект по какъв начин да решим поставените задания в период до 31 януари 2019 година. Точно, както направихме с уреждането на взаимоотношенията по делото с Дъстли Мюлдер в сряда тази седмица.

Изключване на клуба от присъединяване в евротурнирите на база на административни критерии няма да има", написа Иванов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР