Красимир Балъков сподели, че не е доволен от класирането на

...
Красимир Балъков сподели, че не е доволен от класирането на
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Нашият проблем е с първите два отбора

Красимир Балъков показа, че не е удовлетворен от класирането на ФК ЦСКА 1948 след края на есенните мачове на неговите ученици:

" Не сме удовлетворени от класирането. Може да бъде доста по-добре. В тежки мачове показахме, че против всеки може да играем равностойно даже да ги надиграваме и побеждаваме. Нашият проблем е с първите два тима, дори против Лудогорец, на който не сме се противопоставили, само че това ще стане. Във всички други мачове можехме да вземем точки. Като селекция още веднъж могат да се чакат единствено българи.
 Арда и ФК ЦСКА 1948 приключиха 1:1
Арда и ФК ЦСКА 1948 поделиха точките след голове на Камбуров и Коконов

Отборите си размениха по един гол след почивката

Разделихме по едно полувреме. Не влязохме добре в мача. Не се получи това, което искахме да вършим като тактическа скица. Коригирахме някои неща през второто полувреме и може да бъдем малко по-доволни. За жал не успяхме да задържим резултата или да вкараме втори гол, с цел да спечелим. Имаме съперник, който също желае да побеждава. През първата част не бяхме на равнище. Влязохме по-агресивно и нещата се трансформираха.

Имахме проблеми със срещането на централните им бранители, вършиха числено предимство в средата. Разбрахме по какъв начин би трябвало да реагираме и втората част бе друго. Мартин имаше проблеми с аддукторите и не искахме да го рискуваме. Видяхме развиването на мача и разбрахме, че ще ни е необходим на терена ", показа Красимир Балъков след забавния мач в Кърджали.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР