Красимир Балъков присъства на снощната среща на фенове на Етър

...
Красимир Балъков присъства на снощната среща на фенове на Етър
Коментари Харесай

Краси Балъков: Стискам палци Етър да оцелее в Първа лига

Красимир Балъков участва на снощната среща на почитатели на Етър Велико Търново с управлението на клуба и съобщи, че ентусиастите би трябвало да поддържат тима си до последно.

„ Изключително спонтанна среща въз основата може би на неприятните резултати, които тимът в последното време има. Аз като човек, който е израснал в този клуб, откликнах и присъствах. Този клуб ме е основал като футболист. Беше една доста положителна полемика. Успяхме да създадем една доста добра полемика с добър край”, разяснява Краси Балъков след срещата и продължи:

„ Опитахме се да стопираме малко страстта от отрицателните резултати, да има схващане и да се поддържат футболистите, и най-много да успокоим малко ситуацията.”

„ Феновете са доста прочувствени, аз изцяло ги разбирам. С моя богат опит в чужбина, дадох съвет, че просто би трябвало да поддържат тима си докрая и да бъдат сплотени. Първенството е доста дълго. Надявам се да съм бил потребен. Например, когато Щутгарт изпадна от Бундеслигата, до последно тимът беше цялостен докрая. Трябва да се опитаме да бъде дружно, тъй като негативизмът се предава на терена”, показа още Красимир Балъков.

Попитан за базата във Велико Търново, Балъков отговори:

„ Направи се стадиона, направиха се много неща. Аз доста пъти съм се срещал с кмета и общината, и се търсят най-подходящите разновидности. Има схващане от страна на общината. Просто би трябвало да се откри верният път. Знаем нашето състояние, че базите са в трагично положение. Какъв ще е пътят, това е различен въпрос. Навсякъде базите са главно нещо за развиването на футбола. Проблемите в Търново са ясни. Надявам се в близко бъдеще да се осъществя нещо по-конкретно.”

„ Стискам палци Етър да оцелее в Първа лига. Смятам, че има качестват и опция. Първенството е много забавно и има много шансове. Ако един късмет изпуснеш, идва различен. Ако всички са дружно и се поддържат, ще има триумфи и тимът ще остане в елита”, безапелационен бе Краси Балъков, а за развиването на шампионата, съобщи:

„ След като към този момент 1 точка остана разликата от първия тим, обикновено е да бъде забавно шампионата. Но още е рано. Има още доста мачове. Първенството ще е доста забавно. В дъното на таблицата също ще е забавно.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР