Красимир Балъков отрече слуха, че може да стане селекционер на

...
Красимир Балъков отрече слуха, че може да стане селекционер на
Коментари Харесай

Балъков: Никой от БФС не е водил разговори с мен

Красимир Балъков отхвърли слуха, че може да стане селекционер на националния ни тим, в случай че Петър Хубчев отиде в " Левски ". Ето какво написа гениалният ни халф в персоналната си страница във фейсбук:

" Във връзка с изявления в средствата за всеобща информация, от през днешния ден - 25 март, засягащи името ми, съм задължен да отговоря:

Първо: Никой от БФС не е водил диалози с мен за каквито и да е промени или назначения.

Второ: Днес националният тим има доста значим мач в Косово и такива подправени вести, могат да доведат до съществено напрежение и нагнетяване на ситуацията. А тъкмо в този момент на футболистите е належащо успокоение и централизация.

Трето: В момента се приготвям за последната фаза на шампионата и идния дуел за Купата на България с моя клубен тим „ Етър ” и по никакъв метод не искам моите футболисти да отвличат вниманието си от поставените цели в шампионата и шампионата за Купата, които преследваме.

Четвърто, само че не по значимост: Аз не послужвам и не пазя ничии ползи. Имам контракт, последвам прецизно своята стратегия и сходни спекулации не могат да ме отклонят от дилемите и работата ми в „ Етър ”.

И за край: Желая триумф на националите и Петър Хубчев довечера! "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР