Красимир Балъков е поканен да участва в световния отбор в

...
Красимир Балъков е поканен да участва в световния отбор в
Коментари Харесай

Балъков поканен на снежното световно


Красимир Балъков е поканен да взе участие в международния тим в осмото издание на международното състезание върху сняг. В последните 8 години шоуто за ветерани се провежда в баровския швейцарски курорт Ароза.

Балъков и исландската легенда Ейдур Гудйонсен са двете огромни имена, които домакините до момента са оповестили. Но занапред описът ще бъде попълван. А техен треньор ще е Ото Рехагел, европейски първенец с Гърция през 2004 година. Досега само Петър Александров, който е извънредно почитан в Швейцария, е взел участие в шампионата.

Германия ще пази купата си от предходната зима с извънредно мощен състав. В него са номинирани международните първенци Гуидо Бухвалд и Томас Бертолд, както европейските Марио Баслер и Фреди Бобич. Колорит прибавя вратарят Тим Вийзе, който от няколко години се занимава професионално с… кеч.

По традиция домакините ще бъдат водени от капитана си Стефан Шапюиза. А най-голямата звезда в четвъртия отбор Холандия е Франд де Бур, легенда на „ Аякс “ и „ Барселона “.

Снежното международно състезание е най-хубавата реклама на алпийския курорт Ароза, а „ публични “ превозвачи на почитателите са българи с карети, които чакат на гарата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР