Красимир Балъков е единственият вариант за нов национален селекционер, твърди

...
Красимир Балъков е единственият вариант за нов национален селекционер, твърди
Коментари Харесай

Балъков е единственият вариант за нов национален селекционер

Красимир Балъков е единственият вид за нов народен селекционер, твърди " 24 часа ". Изданието показва, че развити по тематиката, за която от Българския футболен съюз към момента не са излезли с коментар, ще има през идната седмица.
Хубчев подал молба за анулиране с БФС, поема " Левски "? Информацията е на сътрудниците от dir.bg
Слуховете, че актуалният народен селекционер Петър Хубчев е подал оставка и ще продължи кариерата си като треньор на " Левски ", се появиха преди дни. Според " 24 часа " напускането към този момент е реалност, макар че от Федерацията и от " синия " клуб не разясняват.

Самият Балъков съобщи след мача на неговия " Етър " против " Ботев " Враца, че за възможното отдръпване на Хубчев схваща от медиите и никой не се е свързвал с него с оферта да бъде идващият народен селекционер.
Балъков: За Хубчев разбрах от медиите (ВИДЕО) "Ако пристигна предложение, ще го мисля ", съобщи спряганият за идващ народен селекционер
Това не е първият път, в който се появяват клюки за овакантяване на Петър Хубчев. Според информациите, причина за неговото решение е вмешателство в работата му от страна на трима членове на Изпълкома - Венцеслав Стефанов, Йордан Лечков и Емил Костадинов.

Пред bTV президентът на " Славия " отхвърли да опитвал да въздейства на решенията на селекционера.
Венци Стефанов за Хубчев: Има нещо нередовно! (ВИДЕО) "Не съм склонен, че аз съм повода за оставка ", сподели членът на Изпълкома на БФС
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР