Красимир Балъков даде своето последно интервю като наставник на Етър.

...
Красимир Балъков даде своето последно интервю като наставник на Етър.
Коментари Харесай

Балъков: Като се обърне каруцата, причини много

Красимир Балъков даде своето последно изявление като ментор на Етър. От на следващия ден той ще се заеме напълно с уговорките си в националния тим на България. Ето какво показа легендата по отношение на изгубения Бараж за Лига Европа от Левски с 0:1.

" Мачът беше равносилен - битка по целия терен. Ние се опитахме да избягаме от пресата, която Левски опитваше да постанова. През първото полувреме по-малко ни се получи. За жал двама опитни футболисти като Живко Миланов и Божинов ни наказаха по типичния метод: без кой знае какви обстановки и с опита си. Едно съвършено центриране и влизане, което докара до гол ", сподели още той.

" Като се обърне каруцата, аргументи доста. Наистина Флорент Боджадж е един от доста значимите състезатели за нас. Той задържа доста добре топката в предни позиции и по този начин дава късмет на останалите ни бързи футболисти да се включат и да играят. Милчо Ангелов нямаше ден през днешния ден, той се опита, само че не стана по този начин, както ни се искаше. Все отново по този начин е във футбола ", добави Бала.
 Левски победи Етър с 1:0 и се пребори за присъединяване в Лига Европа
Левски оцеля в трети следващ бараж, Валери Божинов прати " сините " в Лига Европа!

Вековниците надделяха доста мъчно Етър с минималното 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР