>Красимир А. е обвиняем за това, че на 22.12.2018 г.,

...
>Красимир А. е обвиняем за това, че на 22.12.2018 г.,
Коментари Харесай

Рецидивист с 26 присъди остави десетки коли в Бургас без гуми и джанти!

>
Красимир А. е обвинен за това, че на 22.12.2018 година, от двор в гр. Бургас, в изискванията на рисков рецидив, лишил непознати движими движимости – гуми и джанти за коли, всички на стойност 642.00 лева, от владението на Т. Х., без негово единодушие, с желание незаконно да ги присвои.

Според Районен съд – Бургас, Красимир А. е притеглен в качеството на обвинен за закононарушение, осъществено при изискванията на рисков рецидив. Това е тежко съзнателно закононарушение. В своите претекстове за вземането на най-тежката мярка за неотклонение, правосъдната инстанция регистрира 26-те на брой осъждания на обвинения.

Според съда, несъмнено може да се направи извода, че всички постановени присъди по отношение на Красимир А., 2 години след последното му освобождение от пандиза, не са оказали нужния резултат на превъзпитание и самоограничение от осъществяване на закононарушения. В претекстовете на съда написа " особено за незаконната предприемчивост на обвинения е, че не налице самобитна " специализация " на Красимир А. във връзка с осъществяване на закононарушение срещу собствеността – обири, обири с рисков рецидив, обир ".

Определението на Районен съд – Бургас предстои на обжалване или протестиране пред Окръжен съд – Бургас в тридневен период.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР