Красима от Игри на волята не крие, че има корекици

...
Красима от Игри на волята не крие, че има корекици
Коментари Харесай

В сезона на дините: Красима от "Игри на волята" с преливащо деколте, показа силикона без срам

Красима от " Игри на волята " не крие, че има корекици по себе си, а най-видната са нейните обилни гърди. Бамби, както всички назовават инфлуенсърката, постоянно показва огромните си изкуствени бомби, само че на последните ѝ снимки обстановката е... преливаща отвън бюстието.

Виж още: Дани Петканов се хвана под ръчичка с финалистките от " Ергенът ": Хейтът ги заля 

Мацката се щракна за Instagram, само че очевидно не е усетила, че едната ѝ гърда е по-непослушна от другата. Е, почитателите на Красима нямат нищо срещу гледката и се майтапят, че въпреки всичко сме в сезона на дините. Ние също нямаме нищо срещу, а и е потребно да се следят голи женски гърди. Преди няколко години немски учени откриха, че взиравено в женската гръд смъква кръвното на мъжете и усилва живота им с до пет години. 

Виж още: Във вихъра на изкуството: Марта от " Ергенът " сподели нацапани прелести и изпоти

Учените следили 200 мъже в продължение на пет години и се оказало, че тези, които се наслаждавали на едрогърди хубавици, имат по-ниско кръвно налягане, естествен пулс и са по-малко склонни към сърдечни болести спрямо тези мъже, които не гледат всекидневно женски гърди. Учените са го потвърдили, не сме ние! 

Изображение: https://www.instagram.com/bambibambinson/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР