Краси Ранков в ролята на комисар Желязков се завръща от

...
Краси Ранков в ролята на комисар Желязков се завръща от
Коментари Харесай

Скрита камера вади на бял свят гафовете на Полицаите от края на града

Краси Ранков в ролята на комисар Желязков се завръща от Брюксел. Чул е, че Пацо и хората му са „ подкарали сръбската мафия ” и даже ги хвали, тъй като немците са във екстаз от тях. Иска единствено обстоен отчет.
 Краси Ранков NOVA
Техният страховит проект – да инсценират разпит, бързо да затворят случая и да се отърват от немските публицисти е в задънена улица, тъй като обвиненият е глухоням. Още една дребна детайлност е на път да ги провали – става известно, че всичките им диалози в сектора са записана от скрита камера. За да замаскират нещата, те ще се опитат да вземат всички записи и да ги дублират още веднъж.

Марги е в меланхолия, поради неуспеха си като продажница под прикритие. Екипът има концепция, а Стефания има голямото предпочитание да им помогне. Едно любовно писмо от скришен почитател ще породи куп недоразумения, а бясно влюбената в контрольор Пламенов Марги е подготвена даже да се реалокира в друго РПУ поради „ неразрешената си обич ”. За да избави ситуацията и достойнството на Желева, Господинов ще се разкрие като нейния сякаш скришен почитател. Как ще реагира Марги на новината и ще отговори ли на възприятията му – следва да разберем.

Още няколко заплетени любовни истории ще забележим в идния епизод на полицейския комедиен сериал. Калата е подготвен да се изнесе от вкъщи на Джиджи съгласно ангажимента, само че виждайки, че Джиджи е в неволя, въпреки и с риск за живота си той ще събере храброст и ще се опълчи на някогашния й брачен партньор Манол, излязъл неотдавна от пандиза. Тази негова постъпка може да се окаже искрата, която ще разпали една нова обич.-->

Силвия се приготвя за идната си женитба, само че тъкмо когато всичко наподобява ясно, нещата ще се объркат.

Тайната обич на Криси ще излезе нескрито, когато ненадейно Пацо намира фотосите ѝ по долни дрехи с посланието „ Крис, обичам те! ”. Дали това ще наруши трайно хармонията в дома на Пацо и по какъв начин ще повлияе на връзките сред двамата другари?

Не пропускайте финалната за сезона порция развлечение и куриозни обстановки, в които ще попаднат Пацо и хората му. Какво още ги чака и по какъв начин ще приключи всичко – ще забележим в „ Полицаите от края на града ” този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на на NOVA и на формалната страница на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР