Краси Радков приел да участва в десетия сезон на шоуто

...
Краси Радков приел да участва в десетия сезон на шоуто
Коментари Харесай

Съпругата на Краси Радков е без работа

Краси Радков приел да взе участие в десетия сезон на шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “, с цел да закрепи фамилния бюджет, издават близки до комика. Актьорът по едно и също време ще се подвизава на сцената на предаването, както и в кабелната телевизия на шефа си Слави Трифонов, тъй като фамилията минава през тежки финансови времена, написа вестник Ретро.

От есента на предходната година неговата брачна половинка Станислава още веднъж е безработна. Въпреки упоритата клевета, че двамата са в бракоразвод, в действителност към момента живеели под един покрив дружно с дребния им наследник Теодор, само че проблеми посред им въпреки всичко съществували. Жената на Радков, която му е колежка по специалност, се депресирала грубо, откакто била уволнена от екипа на Българска национална телевизия през октомври 2021 година

Станислава, която дълго време бе по майчинство, изненадващо се вмъкна в предаването „ Отблизо “ на малкия екран майка през есента на предходната година, само че след единствено един репортаж си тръгнала от постройката на държавната медия. Съпругата на Краси Радков трябваше да прави включвания от домовете на известни българи, само че още след първото лъчение на рубриката ѝ рейтингът бил толкоз разочароващ, че я освободили мигновено. Ганчева и преди е била кадър на Българска национална телевизия и някои фенове помнят, че преди време бе водеща на нощния блок „ Полет над нощта “. За това ѝ амплоа я кани персонално починалият Хачо Бояджиев. Дипломираната журналистка и актриса има стаж и в утринния блок на държавната медия, където за прочут интервал от време работи дружно със Сашо Авджиев. Кариерата ѝ на „ Сан Стефано “ обаче завършва, откакто влиза в пререкания с някогашната шефка Уляна Пръмова.

За последното ѝ уволняване повода не бе огласена обществено, само че от този момент насам Станислава е без работа. Издръжката на фамилията паднала напълно на плещите на Радков, който в последно време не изкарва същите колосални суми, каквито печелеше преди време. Откакто шефът му Слави Трифонов сътвори личната си телевизия, заплатите на екипа няма по какъв начин да се съпоставят с тези в bTV. Освен това и участията секнали около пандемията и Радков имал участия на черно извънредно рядко – единствено по Нова година и през лятото, когато приемал да бъде водещ на сватби. Затова откликнал на предлагането на Маги Халваджиян да взе участие в новия сезон на „ Капките “, като бил измежду най-високоплатените звезди в него. Хонорарът обаче нямало да влезе напълно в неговия джоб, тъй като по контракт дължал стабилен % отчисления на началника си Слави Трифонов. Зрителите на шоуто незабавно видяха, че Радков не е никак във форма и наподобява по-грохнал от всеки път. Очевидно обаче потребността от пари е по-силна от изтощението му и артистът ще снове сред две работни места чак до началото на лятото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР