Краси Радков приел да участва в десетия сезон на Като

...
Краси Радков приел да участва в десетия сезон на Като
Коментари Харесай

Краси Радков пред финансов колапс, Слави прибира хонорарите му от капките

Краси Радков приел да взе участие в десетия сезон на Като две капки вода, с цел да закърпи фамилния бюджет, разбра HotArena.

Актьорът ще се подвизава в шоуто на Нова, както и в кабеларката на шефа си Слави Трифонов, тъй като е изправен пред финансов колапс. От есента на предходната година брачната половинка му Станислава още веднъж е безработна. Въпреки слуховете за бракоразвод, те живеят под един покрив дружно със сина им Теодор, само че проблеми посред им въпреки всичко има. Станислава се депресирала грубо откакто била уволнена от екипа на Българска национална телевизия през октомври 2021 година Станислава, която дълго време бе по майчинство, изненадващо се вмъкна в предаването " Отблизо " на малкия екран майка, само че след единствено един репортаж й показали вратата. 

Съпругата на Краси Радков трябваше да прави включвания от домовете на известни българи, само че още след първото лъчение на рубриката й рейтингът бил под дъното и я освободили мигновено. Ганчева и преди е била кадър на Българска национална телевизия и някои фенове помнят, че преди време беше водещ на " Полет над нощта ". Кариерата й на Сан Стефано обаче завърши след спор с някогашната шефка Уляна Пръмова. 

Издръжката на фамилията пада напълно на плещите на Радков, който в последно време не изкарва същите колосални суми, които печелеше преди време. Откакто шефът му Слави Трифонов сътвори кабеларката си, заплатите на всички били съществено орязани. Освен това и халтурите секнали около пандемията и Радков имал участия на черно извънредно рядко - единствено по Нова година и през лятото като водещ на сватби. Затова и приел предлагането на Маги Халваджиян да влезе в Капките. 

Хонорарът му обаче не влиза напълно в неговия джоб, защото по контракт дължи стабилен % на началника си Трифонов, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР