Краси Радков не се съгласява на телевизионно участие, без да

...
Краси Радков не се съгласява на телевизионно участие, без да
Коментари Харесай

Жената на Краси Радков влиза в Денсинг старс

Краси Радков не се съгласява на телевизионно присъединяване, без да подсигури ефир и за брачната половинка си Станислава.

Актьорът ще бъде водещ на " Денсинг старс " дружно с Алекс Раева, само че и майката на единствения му наследник ще захлеби с хонорара от предаването, което се чака с огромен интерес.

" Семейството напълно скоро ще следим в предаването, само че не като танцова двойка. Той ще дежури на първа денсинг линия като водещ, с цел да не изпуснем нещо забавно. Нейната роля пък към този момент е загадка ", оповестиха публично от bTV.

Миналата година звездното семейство се опитва като водещи в конкурентната Нова телевизия. Краси Радков и Станислава Ганчева, която също е актриса, застанаха един до друг до синоптика Емо Чолаков в " Един за различен ", само че не се трансфораха в любимци за феновете и тази пролет ще бъдат сменени от Мария Игнатова.

Краси Радков и Станислава Ганчева са дружно към този момент 19 години, а синът им се роди през лятото на 2018 година

" Теодор е доста дълго чакано дете, постоянно съм желала деца, само че не се получиха нещата. В едни миг бях изгубила религия и предпочитание, само че Краси бе индивидът, който ме накара да го продължа. Нямаше по какъв начин да го кръстим, с изключение на Теодор – божи подарък “, споделя Станислава, напомня Hotnews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР