Краси Радков имал забраната да играе хитовите си образи от

...
Краси Радков имал забраната да играе хитовите си образи от
Коментари Харесай

На Екран Изглеждат Като Първи Приятели, Но Вижте Шокиращата Истина За Слави И Краси Радков! За Всеобщ Шок Комикът Му Е

Краси Радков имал възбраната да играе хитовите си облици от вечерното шоу по частни празненства. Участието му било допустимо единствено след позволението на Дългия. Скечовете на Шишо Бакшишо, баба Вуна и Гацо Бацов можели да се гледат единствено в актьорската вечер на предаването. Целта на шоумена била по-голям зрителски интерес и надлежно по-висок рейтинг.

Наскоро Краси Радков бил поканен от шефа на театъра в Дупница Светослав Пеев да изиграе паметната баба Гицка в „ Големанов “. Слави обаче не го пуснал, като му напомнил за следващ път, че има контракт с него. Единственото зрелище, в което комикът се изявявал, било „ Смехотерапия “ в Сатиричния спектакъл. Неговият сътрудник Мариан Бачев обаче имал цялостната независимост и взел участие в 12 разнообразни театрални постановки даже в провинцията.

Не е загадка за никого, че точно Краси е любимецът на Слави и негова най-голяма уязвимост. 46-годишният врачанин попадна в шоуто през 2004 година, когато Любо Нейков решил да напусне – напомня изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР