Краси Радков и съпругата му Станислава Ганчева категорично опровергаха слуховете

...
Краси Радков и съпругата му Станислава Ганчева категорично опровергаха слуховете
Коментари Харесай

Краси Радков: Искам да науча сина си на честност! Опроверга слуховете за раздяла с жена си

Краси Радков и брачната половинка му Станислава Ганчева изрично опровергаха слуховете за разлъка, откакто на финала на „ Като две капки вода “ актрисата бе на първия ред, с цел да поддържа мъжа си.

Според непроверени информации двамата сякаш бяха разграничени, откакто тя си харесала по-млад мъж. Още тогава близки до фамилията изрично отхвърлиха развода и обясниха, че тe са напълно отдадени на единственото си дете - сина Теодор, който чакаха с десетилетия. За него приказва и Радков на финала на „ Капките “, преди феновете да го дефинират за най-хубав подражател с последния си облик на великия Емил Димитров.

Актьорът на Слави изпя песента „ Ако си дал “ по стихове на Иля Велчев. „ На това желая да науча си сина си Теодор — да бъде почтен и да не се опасява да споделя истината “, разчувства се Радков, който стана баща на остарели години. Той гушна първия си правоприемник на 47 години след 16-годишен брак със Станислава. Бебето се появи след инвитро процедури в известна болница в София, написа „ Минаха години “.

Преди Теодор да ги зарадва, и двамата отклоняваха въпросите за какво към момента нямат деца с опрощение, че кариерите им стоят преди всичко и към момента не се усещат подготвени, само че истината била, че чудото просто не се случвало. Станислава стана майка на 44- години и като всяка първескиня била извънредно уплашена, поради обстоятелството, че е очаквала този миг толкоз дълго. Комикът от „ Шоуто на Слави “ също бил на тръни и споделил единствено с най-близките си хора, че чака бебе.

Станислава се подложила на всички типове новаторски и извънредно скъпи проучвания, с цел да се успокои, че всичко с плода е наред. Преди време самата тя бе споделила, че в случай че в миналото Бог реши да има дете, би желала то да бъде момиче.

„ Още като прочетох „ Железният светилник “, знаех, че ще имам щерка и ще се споделя Ния “, разяснява преди години Ганчева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР