Краси Радков е големият победител в сезон 10 на Като

...
Краси Радков е големият победител в сезон 10 на Като
Коментари Харесай

Краси Радков е големият победител в Капките

Краси Радков е огромният победител в сезон 10 на Като две капки вода. На второ място на крачка от успеха феновете класираха Александър Сано, а на третото остана Крисия. След финалното шоу феновете дефинираха артиста за най-хубав подражател с последния си облик на великия Емил Димитров. " Аз съм доста благополучен, само че усещам, че не трябваше да печеля тази премия. Хора, аз не мога да пея!

 

Но доста се забавлявах. Искам да благодаря на публиката. Щастлив съм, само че е необичайно ", показа Радков с присъщото си възприятие за комизъм и разгласи, че ще подари лекия автомобил, който завоюва, за благотворителна цел. " Двойката цялостен живот ми е носила шанс в живота. Много съм удовлетворен от това второ място ", сподели Сано, който приключи занимателната конкуренция втори. Актьорът избра да се показа в облика на Васил Найденов с песента Седем пъти.

 

 

Бронзовият орден в Капките отиде при Крисия. За финално осъществяване певицата бе заложила на Александра Бърк " Много съм щастлива, че участвах. Благодаря за поддръжката на всички ", разчувствана бе Крисия. Тя получи от шоуто и отличието  Малката огромна звезда.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР