Красен Кралев реши да отговори на заканите на Радостин Василев,

...
Красен Кралев реши да отговори на заканите на Радостин Василев,
Коментари Харесай

Красен Кралев: Редица спортни федерации са подложени на системен тормоз от страна на „Руди Гела“

Красен Кралев реши да отговори на заканите на Радостин Василев, че ще бъде вкаран в пандиза за активността си в Спортното министерство от предходните няколко държавни управления, като написа тримерен коментар в обществените мрежи, употребявайки и обидна подготовка за настоящия гуверньор на министерството.

„ Редица спортни федерации са подложени на систематичен тормоз от страна на Руди Гела, който се прави на огромен мъж като им стопира финансирането. Спортът е в потрес от това, което му се случва! Постоянно се получават недоволства от липса на съответно финансиране на българския спорт, липса на бистрота за сумите за финансиране на федерациите, както и на справедливи критерии по които се отпускат парите “, написа Кралев във Фейсбук.

Той също по този начин упрекна Василев, че е „ конфигуриран “ на поста, с цел да обслужва „ олигархични “ ползи, визирайки Васил Божков и Гриша Ганчев.

Очевидно по тази линия занапред се чака ескалация на напрежението, защото единствено преди няколко месеца някогашният министър председател - Бойко Борисов, бе задържан по обвиняване за корист с евросредства, само че до обвиняване от прокуратурата по този начин и не се стигне. Самият Радостин Василев посочи, че една от последните спънки за това се явява основният прокурор - Иван Гешев.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР