Красен Кралев, министър на младежта и спорта във второто и

...
Красен Кралев, министър на младежта и спорта във второто и
Коментари Харесай

Кралев: Спортът ни прекара тежки 7 месеца под ръководството на най-безсмисления и некомпетентен министър

Красен Кралев, министър на младежта и спорта във второто и третото държавно управление на Бойко Борисов и сегашен народен представител от квотата на ГЕРБ, бе определен за заместник-председател на Комисията по въпросите за децата, младежта и спорта и за член на Комисията по туризъм по време на съвещание на 47-ото Народното събрание.

В свое послание в обществените мрежи той съобщи, че българският спорт е прекарал " тежки 7 месеца под управлението на най-безсмисления и незапознат състезателен министър ", визирайки Андрей Кузманов, заемал този пост в служебното държавно управление на президента Румен Радев.

" Спортът ни прекара тежки 7 месеца под управлението на най-безсмисления и незапознат състезателен министър, който сме имали. Ще следва да поставим доста старания, с цел да възстановим естествения темп на работа в спортния свят. Ще продължа да работя за развиването на българския спорт със същата сила и старание, както го правех в продължение на 6 години и половина в качеството ми на министър на младежта и спорта ", разгласи Красен Кралев във " Facebook ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР