Красавици от над 20 държави, претендентки в конкурса за короната

...
Красавици от над 20 държави, претендентки в конкурса за короната
Коментари Харесай

Красавици от цял свят прегърнаха кмета на Бургас

Красавици от над 20 страни, претендентки в състезанието за короната на " Mrs. Planet 2022 ", се срещнаха с кмета на Бургас Димитър Николов. Те показаха своите страни и споделиха усещанията си от града и Южното Черноморие.

" Надявам се да останете очаровани и запленени от духа на Бургас и още веднъж да се върнете тук с вашите фамилии и другари. Във ваше лице виждам посланици на нашия град по света ", съобщи по време на срещата кметът Николов.



В събитието се включиха и дребните хубавици, участнички в мини състезанията Мисис Планет-спорт и Мисис Планет-талант.

Конкурсът " Mrs. Planet 2022 " ще се организира довечера от 20:00 часа в Културен дом на нефтохимика в Бургас. Ще вземат участие представителки на Филипините, Малайзия, Индия, Сингапур, Украйна, Литва, Румъния, Грузия и други



Присъстващите на събитието ще видят и дебютното фешън ревю " Burgas Summer Festival ". Моделите ще показват носителки на купата " Мис България ", както и омъжени дами с наградата " Мисис Бургас " и " Мисис България ". Сред гостите се чакат известни имена от родния хайлайф, представители от сферата на бизнеса, културата, спорта, общественици.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР